The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ono što ste vi isplanirali za danas, nisam sigurna da bi i tri osobe uspele da ostvare. No, puni ste elana i entuzijazma da stignete na pet strana odjednom, pa se, zarad vašeg raspoloženja, nadam da ćete i uspeti. Nemojte propustiti da nađete vremena i za voljenu osobu.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dan je izuzetno dobar da uvedete neke novine, neke promene u svoj život. To može biti sitnica, ali ta sitnica će vam doneti dobro i podsticajno raspoloženje. Za emotivne kontakte pravi trenutak, naročito ako tek pokušavate da „smuvate“ neku osobu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Današnji planovi bi trebali da budu okrenuti prvenstveno ka onome što vi želite u emotivnom segmentu. Zato napravite podsticajnu atmosferu ili organizujte neko dešavanja i pozovite voljenu osobu da vam se pridruži. Raspoloženje dobro tokom celog dana.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Vi ste rešili da ćete danas da napravite nov raspored u stanu, da reorganizujete stvari u ormaru I sređujete garderobu...i usput bacate stvari koje vam nisu potrebne. Kao da hoćete da sklonite sve ono što je „višak“ i u vašem životu. Dan za čišćenje energije, za relaksaciju uma...

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Sklonite u stranu sve ono što vas je nerviralo, što vas je opterećivalo ili što vam stvara pritisak. Danas nije vreme za okrenutost ka nekim negativnim stvarima u životu, već za usmerenost na sebe i na voljenu osobu. Dan pun smeha, dobrog raspoloženja, ljubavi. Uživajte.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

I vi ćete veći deo dana provesti u okviru kuće, moguće je da se sprema neki dobar porodični ručak, ili da ste pozvali prijatelje da vam se pridruže. I u emotivnom delu ovo je odlično vreme za pokret. Pozovite na to vaše okupljanje i simpatiju, može biti itekako zanimljivo.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Šta god da radite, samo nemojte sedeti kod kuće. Ovo nije vreme da budete zatvoreni između četiri zida, koliko god da imate obaveza u domu. Dan je podsticajan, pun dobre energije i vuče na zabave sa prijateljima, na flertovanje, na dobar provod....na ljubav i društvo emotivnog partnera.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Malo ćete praviti planove za naredni period, malo biti posvećeni domu i porodici, malo se potruditi da uzmete vremena za sebe. Možda bi bilo dobro da „malo“ nađete vremena i za voljenu osobu, ne stavljajte je baš na poslednje mesto.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Današnji vas mesto neće držati ni jednog trenutka. Obavezno nađite vremena i za voljenu osobu, jer je i za emocije i za komunikaciju sa njom pravi momenat. Takođe, ispoštujte ono što ste obećali partneru ili članovima porodice.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Mogli biste danas da sa dragim osobama, prijateljima skoknete do nekog lepog restorana na ručak ili napravite izlet u prirodi, ako vas vreme posluži. Poenta je okupljanje pozitivnih osoba oko vas, razmena dobre energije i uživanje. Vreme je da se i vi opustite na pravi način.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Današnji dan doneće vam veliku živost, optimizam, odlične ideje za provod, druženje, zabavu sa ljudima koje volite. Tokom celog dana vam stoji izvrsno raspoloženje i pokret. Obavezno provedite što više vremena van kuće. Za nova poznanstva dušu dalo....

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Planirali ste jedno, ali će vas situacije odvući na drugu stranu. Nećete moći da zanemarite poziv prijatelja i susret sa njim i neke obaveze ćete ipak ostaviti za narednu nedelju. Iako će biti gusto, uspećete da nađete vreme i za voljenu osobu. Makar malo....

 

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: