dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 02.06.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas ste puni kreativne energije i možete uraditi sve ono što poželite. Ne preterujte ipak sa obavezama, jer postoji mogućnost da se prilično iscrpite do kraja dana i ostanete kao isceđen limun. Sa emotivnim partnerom se klonite rasprava.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Velika nervoza koju ćete teško uspeti da obuzdavate. Ipak, ako se iskontrolišete i usmerite ovu energiju na rešavanje nekih poslovnih situacija, bićete više nego uspešni. Preporučuje vam se da preuzmete inicijativu prema osobi koja vam se dopada.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas očekujte uslugu ili pomoć od nekog  – ovo će vam pomoći da razrešite jednu situaciju u poslovnom segmentu. Nešto brži tempo događaja. U odnosu sa voljenom osobom se trudite da ublažite nervozu – umesto toga, priredite joj lepo iznenađenje.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Više je nego verovatno da ćete se postaviti drugačije prema onima sa kojima sarađujete. Drugi mogu biti iznenađeni vašom inicijativom. Nešto napetiji odnosi sa partnerom, posebnu pažnju neka obrate Rakovi u bračnim zajednicama. Smanjite rasprave.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Pomalo dramatično reagujete u nekim situacijama, bilo pravog razloga za to ili ne. Isplanirali ste popodnevne i večernje sate za susret ili izlazak sa voljenom osobom i nećete dozvoliti da bilo šta krene drugačije od onoga što ste zamislili.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Lična i porodična problematika može oduzeti veliki deo vaše pažnje. Nešto što je izgledalo kao miran dan, na kraju će se pretvoriti u užurbanost i jurnjavu. Nemogućnost da se susretnete sa voljenom osobom ili simpatijom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Previše očekujete od saradnika i više je nego izvesno da oni vaša očekivanja neće ispuniti. Šta više, možete biti iznervirani kada shvatite da ste vi odradili sve ono što je trebalo, a drugi ne. Ni kontakt sa voljenom osobom neće doneti smirenje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Za vas je ovo podsticajan dan. Sve stižete, sve možete – a ako zatreba, priskočićete i kolegama u pomoć. Ne samo to – vaš optimizam i duhovitost čine da radna atmosfera bude više nego dobra. Dan kao stvoren za flertovanje i nova poznanstva.  

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Smatrate da ste odradili sve ono što ste mogli ili što je bila vaša obaveza i nećete se nešto naročito truditi. Vi imate planove za danas – već ste ugovorili susret i izlazak sa prijateljima i željno iščekujete momenat kada ćete se videti.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Uspevate da ugovorite važan dogovor ili sastanak sa saradnicima od kojih mnogo očekujete. Imate „pravu priču“, vrlo ste ubedljivi, pa to svakako iskoristite, i to ne samo u poslovnom segmentu. Pokrenite razgovor i sa osobom koja vam se dopada.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Velika užurbanost, mnoštvo komunikacije, susreta, dogovora. Telefon nećete ispuštati iz ruku. Ipak, ovo je za vas dan dobre energije, jer ćete postići više nego tokom cele nedelje. Smatrate da je pravi trenutak da se aktivirate prema nekom ko vas privlači.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas očekujte gomilu poslovnih obaveza. Takođe, očekujte da ćete se povremeno snalaziti u svemu ovome, a povremeno baš i ne. Bilo bi dobro da vam neko pomogne. Iznenadan kontakt od strane nekog za koga ste pomislili da je već zaboravio na vas.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.