dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 02.07.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Tokom ovog dana izvesno je dobro raspoloženje i velika usmerenost na obaveze I odnos sa kolegama. Pokušajte da malo otupite svoju „oštricu“ kada je komunikacija u pitanju. Mogućnosti novčanih priliva. Emotivno – jačanje strasti.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Bikovi danas mogu pokrenuti nove dogovore i saradnje. Vi lično ste u jako dobrom raspoloženju, znate šta želite i spremni ste da se posvetite obavezama. Tokom ovog dana očekujte korektan odnos sa drugima i dobro raspoloženje. Emotivno – ispunjenost.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Tokom ovog dana moguće je da ćete dobiti neku zaostalu isplatu koja dolazi baš u trenutku kada vam je najpotrebnija.  Lepe vesti ukoliko se bavite privatnim poslom. Ostavljate neke probleme iza sebe. Emotivno – razmišljate intenzivno o jednoj osobi.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Izvesna je podrška od onih sa kojima sarađujete. Neka obećanja mogu biti ispunjena. Imate jaku energiju, spremnost i volju – iskoristite je, jer dan može biti izuzetno uspešan. Emotivno – komunikacija sa partnerom se popravlja.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Tokom današnjeg dana najviše ćete biti usmereni na one poslovne obaveze koje niste uspeli da završite ili koje su vam do sada predstavljale problem. Bacite se na posao, možete završiti mnogo toga ! Emotivno – kontakt sa nekim preko posla.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Device bi danas trebale da se usmere na sve ono što im je suštinski bitno, jer mogu preokrenuti ili pak – pokrenuti neke situacije u svoju korist. Pokušajte da budete maksimalno realni I praktični. Emotivno – kontakt sa osobom koja ne živi u vašem gradu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

 Tokom ovog dana više ćete pažnje posvetiti  onim poslovima i obavezama koje ste do sada zanemarivali ili gurali u drugi plan. Prvi deo dana je neuporedivo bolji, jer vam od popodneva sledi pad energije. Emotivno – vrlo promenljiva raspoloženja prema partneru.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Pred Škorpijama je jedan važan dan i nikako nemojte dozvoliti da vam prođe samo u površnim razgovorima ili da budete usmereni samo na svoje zadovoljstvo. Bitno je da pokrenete neke poslovne priče, jer vam slede iznenađujuće pozitivni rezultati.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

 Neke bitne dogovore možete pokrenuti tokom današnjeg dana. Možda nećete biti u potpunosti zadovoljni rezultatima, ali pokušajte da se prilagodite. Dan je dobar i za sređivanje odnosa sa voljenom osobom ili članovima porodice.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Pozicija tranzitnog Meseca danas pogoduje vašim planovima kada su poslovni dogovori i saradnje u pitanju. Imate dobre mogućnosti da preokrenete neke situacije u svoju korist. Emotivno – na partnerove napade odgovarate istom merom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dobar je trenutak da napravite neke promene ili da ih pokrenete. Polje poslovne svakodnevice je uzavrelo i očekujte brza dešavanja i mnogo aktivnosti. U emotivnom segmentu – pokušavate da otvorenije razgovarate sa partnerom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Tokom današnjeg dana najaktuelniji su dogovori i jaki kontakti sa poslovnim partnerima. Uspećete da se uklopite u ono što se očekuje od vas. Mogućnosti za neke dodatne novčane prilive. Emotivno – imate lepu komunikaciju sa osobom koja vam je interesantna.

Izvor :link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Sledeći artikal
ŠVARCVALD TORTA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 19.09.2020.