The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Situacije u poslovnom segmentu su se jako pokrenule i povremeno nećete znati čemu pre da se okrenete. Prija vam ovo veliko angažovanje, ali ste u isto vreme zabrinuti da li ćete uspeti sve da završite. Komunikacija sa voljenom osobom je dobra, iskoristite popodne zajedno.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Priliv pozitivne energije je evidentan kod vas i danas ćete lakše izlaziti na kraj sa poslovnim obavezama. Drugačiji pristup problemima pomaže vam da brže dođete do cilja. Voljena osoba će biti iznenađena vašom inicijativom, ali joj prija što joj se posvećujete.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Uhvatila vas je nestrpljivost. Ne možete više da čekate da se neke situacije odugovlače i prolongiraju, i insistiraćete da druga strana završi svoje obaveze prema vama. Dan kada je moguće novo poznanstvo sa osobom koja bi mogla da vam u potpunosti „zavrti pamet“.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Vreva i gužva na poslu vam u isto vreme smetaju, ali i čine da se i vi aktivirate što više možete. Uspevate dobro da se snađete u svoj ovoj užurbanosti i budite sigurni da ćete završiti planirano na vreme. Odličan dan za susrete sa osobama koje su vam interesantne. Pojedinima mogućnost avanture.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Uspeli ste da završite posao u poslednjem trenutku i možete da se opustite. Doduše, ovo opuštanje će biti kratko, jer su novi zadaci ispred vas. Izgleda da nećete imati baš mnogo mira. Jedna osoba vam posvećuje svoju punu pažnju i ne možete da poreknete da vam to prija.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Iako je posla preko glave, prija vam toliko angažovanje. Doduše, drugi će vas ometati svojim upadicama i skretanjem pažnje na sebe, pa će vam biti potrebno mnogo strpljenja. Nešto napetiji odnos i sa šefovima. Vreme je za izlazak sa voljenom osobom, nemojte provesti veče kod kuće.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Iako ste želeli da obaveze ostavite za narednu sedmicu, posle kritike od strane kolege ili šefova – moraćete da se prihvatite posla. Skloni ste da okrivljujete druge za nešto što ste vi uradili. Smeta vam što se prijatelj meša u vaš emotivni odnos i skrenućete mu pažnju da to ne radi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Očekujete da neko danas ispuni obećanje i pomogne vam oko jednog poslovnog projekta, i više je nego verovatno da će to i učiniti. Drugi su danas skloni da vam čine usluge. Nestrpljivi ste da se susretnete sa nekim ko vas jako privlači, jer tu osobu ne možete da izbacite iz svojih misli.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Iako ste svoje poslovne obaveze odradili kako treba, poslovni partner nije zadovoljan. Ne dopada vam se što su njegove reakcije burne, iako realno nema nikakvog razloga za to. Pokušajte da napravite kompromisno rešenje, mada će to danas biti teško i biće vam potrebno mnogo strpljenja.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ono što se danas dešava u kolegijalnom okruženju ne prija vam i donekle kvari vaše planove. Moraćete da se snalazite u situacijama koje niste očekivali. Ipak, rasteretićete sebe u popodnevnim i večernjim satima, jer je ovo vreme kada će sve ono što je vezano za emocije ići baš dobro...

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Svesni ste vi da bi trebali da se posvetite svojim obavezama, ali trenutno su vam misli na potpuno drugoj strani. Okupirani ste finansijskim prilivom kojeg nestrpljivo očekujete. Takođe, u emotivnom delu neko vam je „izvukao tlo pod nogama“ i jedva čekate nastavak komunikacije sa ovom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas ćete sve raditi u poslednjem trenutku. Pokušajte da se organizujete bolje. Vodite računa o svojim troškovima i nemojte „bacati“ pare na nepotrebne sitnice. Duboka emocija i potreba da sa voljenom osobom provedete što više vremena zajedno. Uživajte...

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: