dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 02.08.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Nadate se da ćete uspeti da završite obaveze, jer ste napravili dobar plan aktivnosti, ali vam slede distrakcije i moraćete da žurite i prilagođavate se u hodu. Jedna osoba pozitivno reaguje na vaše udvaranje, aktivirajte se.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dosta ste smireni u kontaktu sa osobama koje su vam poslovno bitne, iako biste u nekim trenucima „iskočili iz kože“ zbog njihovih sporosti. Povremena napetost, ali uspevate da održite balans. Flertovanje preko posla, neko obleće oko vas.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Budite fokusirani i usredsređeni, i saslušajte šta je ono što se od vas zahteva. Misli su vam na desetoj strani, pa je moguće napraviti i po koju grešku ili propust. Dajete prioritet svojim prijateljima i društvu, voljena osoba ide u drugi plan.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Pokušavate da budete racionalni i praktični po nekim pitanjima. U ovom ste trenutku suviše emotivni i promenljivog raspoloženja i lako upijate energiju okruženja. Lako vas je isprovocirati. Nedovoljna komunikacija sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ne dopada vam se što neko pokušava da vam nametne svoje mišljenje. Ne budite nervozni, postoje i lakši načini da se situacija reši. Dobar odnos sa voljenom osobom. Ukoliko ste sami – neko vam se može dopasti na prvi pogled.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Pravi je momenat da zatražite da vam neko uzvrati uslugu. Nema potrebe da se ustručavate i premišljate. Pokušavate da ostvarite dobru komunikaciju sa voljenom osobom, ali ste dosta nervozni i to povremeno i prenosite u odnos.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Savladajte unutrašnje neraspoloženje i energiju koju imate okrenite ka bitnim poslovnim pitanjima. Odličan je trenutak za komunikaciju, ubedljivi ste i puni samopouzdanja. Neko vas posmatra i vi to osećate, ali se pravite da ne primećujete.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Saradnici na koje ste računali, odugovlače i kasne sa obavezama koje su trebali da ispune prema vama. Ne dozvolite da vas ovo raspoloženje „uvuče“ jer možete preneti nervozu i u svoje emotivne relacije. Previše ste okupirani poslom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Okupirani ste razmišljanjima kako da popravite jedan dogovor ili poslovnu saradnju. Vaše su ideje odlične, ali možda još uvek nije pravi trenutak da ih izložite. Potrebno je da budete otvoreniji u komunikaciji sa voljenom osobom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Bitno vam je da započnete dogovore sa osobama sa kojima biste želeli da ostvarite jaču saradnju. Odlično je vreme za aktivaciju, nema razloga za bojazan i strahove. Sa partnerom nešto napetije situacije, ali lako dolazite do rešenja.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Sa velikim nestrpljenjem očekujete vesti ili informacije i možete biti prilično razočarani ako ovo ne bude ono što ste vi priželjkivali. Pomalo ste psihički iscrpljeni i možda nećete moći da budete dovoljno aktivni i raspoloženi pri susretu sa partnerom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Vreme je da se više aktivirate oko jedne saradnje. Potrebno je ugovoriti dodatne uslove. Rezultati će biti promenljivi, pa nemojte očekivati previše. Uradite ono što je do vas. Veliki emotivni zanos i nežnost u odnosu sa voljenom osobom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.