The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Imaćete utisak da koliko god se trudili, ne možete obaveze odraditi na vreme. Nemojte se iznenaditi ukoliko pomoć ili pozitivne okolnosti stignu u poslednjem trenutku I okrenu situaciju za 180 stepeni. Razmišljate da je vreme da porazgovarate sa partnerom o bitnim pitanjima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Moguće je da u ovom trenutku poslovne situacije niste u stanju da sagledate na pravi način. Odluke oko kojih se lomite kao da će same od sebe pronaći put do vas. Pravi trenutak je za sve ono što je vezano za emocije, jer možete produbiti odnos sa partnerom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Neće vam biti drago zato što je jedna osoba iz kolegijalnog okruženja uspela da dobije ono što ste vi priželjkivali. Izborite se sa ovom situacijom i prihvatite je – doći će uskoro dani kada ćete vi moći da se istaknete. Podrška emotivnog partnera je danas prisutna u velikoj meri, lepi zajednički trenuci.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Iako vam je raspoloženje tokom današnjeg dana dosta promenljivo, rešili ste da vas ništa neće izbaciti iz takta i da ćete neke situacije završiti. Dobro vreme je pred vama, em ćete biti dosta angažovani, em će to osobe koje su vam bitne i primetiti. Moguće je da emotivni partner neće imati vremena za susret.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vaši su planovi za danas vrlo ambiciozni, ali je veliko pitanje koliko ćete od njih i ostvariti. U suštini, nemate dovoljno koncentracije, pa rasipate svoje vreme na nebitne stvari. Ne nervirajte se, biće vremena da se sve završi kako treba. Odlična komunikacija sa nekim ko vam vam je jako privlačan.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas možete mnogo toga uraditi da biste poboljšali svoj odnos sa kolegama, a i oni će biti tu za vas. Poslušajte savet starije osobe iz vašeg poslovnog okruženja, usmeriće vas na pravi put. Neke reči od strane voljene osobe doživljavate kao kritiku, što apsolutno nije istina.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vi ste zaista imali divne planove kako ćete organizovati sebe u poslovnom segmentu, ali je verovatno da od tih planova neće biti ništa. Niste fokusirani, pažnja vam se rasipa lako i maltene ceo dan ćete „tapkati u mestu“. Danas možete upoznati nekog preko posla. Varnice na prvi pogled.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Žurite da biste što pre završili jedan posao i naplatili ga. Iako može biti nekih kočenja i distrakcija u prepodnevnim satima, uspećete da ovo i realizujete. Zatičete sebe kako konstantno razmišljate o jednoj osobi. Ovo već postaje opsesija – umesto da mislite, možda je bolje da nešto konkretno uradite.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ako očekujete vesti ili informacije od strane poslovnih saradnika, one će stići možda već u prepodnevnim satima. Doduše, neke promene postoje, ali možete da se uklopite. Odlično je vreme za emotivni susret, jer ste spremni da posvetite punu pažnju osobi koju volite.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Bićete u odličnom raspoloženju tokom celog dana, bez obzira na veliki broj obaveza koje će non stop „iskakati“ pred vas. Dogovoreni sastanak će proći bolje nego što ste to očekivali. Muče vas neke nedoumice oko voljene osobe, pa je možete previše pritiskati svojom posesivnošću.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Okupirani ste obavezama, a konstantno se pojavljuju nove i nove i povremeno nećete znati gde vam je glava. Pokušajte da balansirate i da uradite ono što je najneophodnije. Potrebno je odrediti prioritete. Moguća su razmišljanja o osobi koja nije emotivno slobodna....

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas možete odraditi posao,koji nije vezan za vaše redovne poslovne aktivnosti, i odmah ga i naplatiti. Obradovaće vas ovaj priliv koji svakako niste očekivali. Partner pokazuje neuobičajenu količinu inicijative – pokušajte samo da uživate u ovome, ne tražite razlog za sumnju….

 

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: