dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 02.10.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ako morate da odradite komplikovaniju obavezu – sigurno je da ćete otaljati posao jedva čekajući da što pre pobegnete. Imate vi svoje planove, a oni ne uključuju sedenje u kancelariji i jedne te iste ljude oko vas. Uživajte u ostatku dana.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Trebaće vam dodatne informacije u vezi projekta koji ste započeli ili koji vam je od skora ponuđen. Pomoć će vam ponuditi stariji kolega. U emotivnim odnosima biće variranja i povremenih napetih trenutaka. Ipak, lako ih možete rešiti.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas ćete se suočiti sa komplikovanijim situacijama na poslu. Taman da vam ova subota, ili makar njeni prepodnevni sati, prođu u nerviranju i razmišljanju. Sa emotivnim partnerom naći ćete kompromis po nekim pitanjima.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Razmišljate da li je moguće da su neke sitnice uspele da vam promaknu. Ne razmišljajte preterano o tome, ispravite. Imate popodne i veče koji mogu biti ispunjeni odličnim trenucima sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam se dopada.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

I vama bi bilo bolje da ovaj dan provedete u odmoru, uživanju ili opuštanju. Za neke velike zadatke niste, jer ste umorni, a iskreno – nemate ni dovoljno koncentracije za neke ozbiljnije probleme na poslu. Zato – pravac rekreacija, posao neka sačeka.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Jedan poslovni problem završavate u poslednjem momentu, kada ste već mislili da nećete uspeti. Imate razloga za zadovoljstvo, a obradovaće vas i pozitivna kritika od strane nadređene osobe. Razmišljajte o nekim lepim stvarima sa voljenom osobom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Malo ste nepoverljivi prema novim kolegama, čini vam se da im ne možete ostaviti u zadatak iole važnije stvari, pa ćete se lomiti da odradite sve na vreme. Imate pomoć a ne koristite je. Dopada vam se da se pomalo poigravate sa jednom osobom koja vas simpatiše.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nesigurnost koju ćete osećati brzo ćete smeniti izuzetno podsticajnom energijom. Iako niste planirali da se bavite obavezama danas, one će se neplanirano otvoriti. Takođe neplanirano može doći i do značajnijeg susreta sa nekim ko vam je zanimljiv.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Bićete nešto nervozniji. Možda ste želeli da nekome izađete u susret i prilagodite se njegovom vremenu, a ova vas je osoba „ispalila“. Ako je u pitanju prijatelj, još ćete i progledati kroz prste, ali ako je emotivni partner – e, onda će sigurno biti svađe među vama.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Nepoverljivi ste i skloni ste da informacije uopšte ne uzmete u obzir dok ne dobijete potvrdu od strane nadređenih. Pošto se to danas neće dogoditi, verovatno ćete još neko vreme biti u neizvesnosti. Emotivni partner je sumnjičav prema vama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Sreća vas prati ovih dana što se posla tiče, ali danas ipak budite oprezniji. Postoji mogućnost za čudne i nedefinisane situacije, a vi ne biste trebali da uzimate učešće u dešavanjima. Povucite se i vidite kako će se stvari odvijati. Emotivni segment je odličan.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas i nije baš najbolji dan da izađete nekom od kolega u susret, jer je više nego verovatno da će iskoristiti vašu dobrotu i natovariti vam svoje obaveze na vrat. Osobu koju volite podržavate u svim njenim planovima. Uživajte.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Prethodni artikal
ČEŠKI GULAŠ I KNEDLIKI

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.