The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dan kada sve završavate u poslednjem trenutku. Dosta uzbuđenja i napetosti, ali ćete na kraju itekako biti zadovoljni. Potrebno vam je da se relaksirate, a to ćete najbolje uraditi u kontaktu sa osobom koja vas jako interesuje. Stoji malo umora, ali uspevate da to prevaziđete.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Osobe kojima ste okruženi od vas danas očekuju veće prisustvo i pomoć. Moći ćete da pronađete pravi savet ili podršku za njih, jer praktično i racionalno sagledavate sve situacije. Intenzivno ćete razmišljati o jednoj osobi, stoji mogućnost pokretanja jačeg kontakta, pa čak i prilika za susret.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Još jedan dan kada ne uspevate da ostvarite ono što ste planirali i kada vam se čini da uopšte ne funkcionišete na način koji je potreban. Voljena osoba vas vrlo nervira svojim ponašanjima, ali se čini da to uopšte ne primećuje i olako prelazi preko svih vaših primedbi.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Postupci osoba iz vašeg poslovnog okruženja definitivno vam smetaju i teško ćete uspevati da prikrijete svoje nezadovoljstvo i ono što osećate. Ipak, trudićete se da bitne relacije ne pokvarite. Prema voljenoj osobi ipak nastupate sa velikom nežnošću i pažnjom....

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Poučeni nekim lošim dešavanjima iz prethodnih dana, danas ćete potpuno drugačije reagovati u kontaktu sa bitnim poslovnim partnerom. Dobar momenat da oduševite sagovornika. Odličan dan za emotivne kontakte, bilo da ste zauzeti ili slobodni...

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Jedna poslovna problematika vam jako teško pada, ali ste svesni da ovom pitanju morate što pre da se posvetite. Potražite pomoć od onih sa kojima radite, danas su spremni da vam pruže podršku. U dobrom ste raspoloženju i lako ostvarujete kontakte sa suprotnim polom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Lakše ćete uspevati danas da privedete kraju poslovne obaveze i ostaće vam više vremena za lične prioritete ili za odmor. Napravite dogovor u prepodnevnim satima za susret sa prijateljima ili sa voljenom osobom. Potrebno je da isplanirate na vreme sva dešavanja.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Lakše rešavate situacije u poslovnom segmentu jer ste uporni, oštroumni, i jako ubedljivo delujete na sagovornike. Dan je odličan i za emotivna pitanja, pa se spremite, sredite i iskoristite popodne i veče za susret sa voljenom osobom. Ako ništa drugo – pravac sa prijateljima u zabavu ili provod!

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Odlično ste raspoloženi jer su do vas, taman onda kada ste mislili da se to nikada neće dogoditi, stigle informacije koje ste očekivali. Nestrpljivo očekujete razvoj situacije sledeće sedmice. Pravo je vreme da se više nego do sada angažujete u komunikaciji sa osobom koja vam je simpatična....

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Vrlo dobro ste shvatili šta je ono što ste radili pogrešno u pristupu obavezama i trudićete se da danas to i promenite. Svesni ste da je pravo vreme da povučete konkretnije i odlučnije poteze. U odnosu sa voljenom osobom ste posvećeni, pažljivi i spremni na kompromis.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Nervoza postoji tokom današnjeg dana, ali ćete dosta lako izlaziti na kraj sa njom. Imate dobre mogućnosti za ostvarenje prilično dobrog poslovnog kontakta. Obavezno izađite sa osobom koja vam je već neko vreme zanimljiva – pravi je momenat da joj pokažete svoju zainteresovanost.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Prilično dobro raspoloženje koje ćete lako prenositi onima sa kojima radite. Drugi primećuju da se vaš pristup poslovnim obavezama promenio. Lako funkcionišete. Potrebno je da se više otvorite prema nekome ko vam je interesantan i zanimljiv. Osoba preko puta vas ne zna šta mislite....

 

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: