dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 02.11.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neće vam prijati to što ćete morati da se prilagodite ljudima sa kojima radite, umesto da funkcionišete na sebi svojstven način. Poziv koji ste toliko dugo čekali stiže.  Imate malo vremena koje možete odvojiti za partnera.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ne dozvoljavate da vas ljudi sa kojima dolazite u kontakt izbacuju iz takta. Pokušavate da se prilagodite, iako ipak mislite da ste u pravu po mnogim pitanjima. Niste trenutno zadovoljni količinom vremena koju voljena osoba izdvaja za vas.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Nalazite se u nezgodnoj situaciji jer više kolega očekuje pomoć od vas. Hteli biste da ugodite svima, ali ste svesni da je to nemoguće. Moraćete i voljenu osobu da stavite na listu čekanja, pošto je pitanje da li ćete imati vremena za susret sa njom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas se možete nervirati zbog greške koju ste u prethodnom periodu napravili a koja je sada igrom slučaja otkrivena. Očekujte stres i nerviranje u prepodnevnim satima. Pozovite osobu koja vam šalje signale da je zainteresovana.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Očekujte da ćete morati u više navrata da branite svoje interese, jer će postojati veće primedbe na vaše ponašanje. Birajte kasne popodnevne sate za susret sa voljenom osobom, jer ste tada i vi i ona u najstabilnijem raspoloženju.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neko očekuje da priznate krivicu i preuzmete odgovornost za svoje postupke. Vi lično ne smatrate da ste napravili propust i čvrsto ćete se držati svoga stava. Velika želja za susretom sa partnerom, ali možda neće biti dovoljno vremena.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Komentari osobe čije vas je ponašanje u više puta iznerviralo danas će vam samo začiniti dan. Bolje raspoloženje od popodnevnih sati. U odnosu sa voljenom osobom možda očekujete previše. Partner nije dužan da vam se uvek prilagođava.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Besmisleno je reagovati na provokacije, jer će vam to samo doneti sukobe iz kojih kasnije nećete moći da se izvučete. Povucite se u svoje redovne obaveze i dajte sebi priliku da se smirite. Odlična komunikacija sa voljenom osobom ili simpatijom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Zaokupljeni ste dešavanjima na poslu. Neke stvari će morati da se dorađuju ili ispravljaju, pa očekujte da će se jedan deo obaveza svaliti na vas, iako niste možda vi lično odgovorni za propust. Danas ćete se teško uklopiti sa voljenom osobom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Drago vam je što ste uspeli da se uklopite i na poslovan način komunicirate sa osobama koje inače baš i ne „mirišete“.  Ipak, niste u potpunosti makli nervozu od sebe i moguće je da ćete se postaviti arogantno prema osobi do koje vam je stalo.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dosta ste zabrinuti u kom smeru će se odvijati jedna poslovna situacija i možete se na kratko povući iz komunikacije sa kolegama. Bolje raspoloženje u popodnevnim satima. Smatrate da voljena osoba danas suviše misli samo na svoje potrebe.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Teško ćete uspevati da se organizujete,jer je previše stvari došlo odjednom. Povremeno gubitak koncentracije. Jedna osoba vas svojim ponašanjem slatko provocira, očekujući da se pokrenete i reagujete. Vi lično još uvek niste sigurni.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.