dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 02.11.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Nekako vam energija ovog dana ne odgovara, jer ste na posao krenuli u mutnom raspoloženju. Koliko god dan izgledao neobećavajuć, ipak ćete uspeti da završite sve ono što ste planirali. U emotivnom segmentu dobar odnos sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vi ste u pravom raspoloženju i orni za posao. Kontakt sa saradnicima, kolegama, ali i nadređenima je više nego dobar. Obaveze vam idu lako od ruke. Našli ste potrebnu stabilnost u odnosu sa voljenom osobom. Neki Bikovi će obnoviti kontakt sa bivšim partnerom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Ppred vama je dan kada se u velikoj meri treba usmeriti I fokusirati na obaveze koje imate. Možda vas neko od kolega malo nervira svojim stavovima, ali pokušavate da nađete kompromisno rešenje. Odnos sa partnerom je danas solidan. Mogućnost izlaska.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Krećete na posao sa ogromnom količinom planova, mada je pitanje da li ćete i koliko od toga uspeti da realizujete. U suštini, obaveze vam idu usporeno i slabo.Mnogo bolje se snalazite po pitanju emocija, gde vas danas očekuje jedan lep i ispunjen dan.  

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Odlični kontakti sa saradnicima. Razgovori će se pokazati kao uspešni i otvoriti vam mogućnosti za pokretanje dogovora. Vi i partner, ako malo ne pripazite, možete doći u „ratno stanje“. Više lepih manira i truda, manje zakeranja i rasprava!

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Iako može na trenutak izgledati kao da nećete uspeti da završite obaveze, ili da će neke situacije ostati nedefinisane, ipak ćete uspešno završiti radni dan. Imate velike planove sa jednom osobom za popodne. Vaš optimizam je naglašen, i to sa razlogom.  

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Možda niste zadovoljni kako se odvijaju situacije u poslovnom segmentu, ali ćete uspeti da napravite kompromis sa ljudima sa kojima radite. Mogućnosti za dogovore. Pokrećete simpatičnu komunikaciju i flertovanje sa nekim koga znate preko posla.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Planovi, planovi, planovi – opsednuti ste razmišljanjima vezanim za posao, kalkulišete i tražite načine kako da rešite situacije koje vas interesuju. Ostvarili ste jak kontakt sa jednom osobom i sa zadovoljstvom primećujete da se sve više povezujete.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas lako uspevate da rešite bilo kakvu problematiku, i to najviše uz pomoć kolega i saradnika. Iako ste nesigurni po nekim pitanjima, primećujete da vaši planovi idu ka realizaciji. U emotivnom segmentu – odličan dan za kontakt i susret.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Našli ste pravi način da komunicirate sa nadređenima i danas od strane šefova možete očekivati podršku i pomoć. Pomalo vam je naporno da funkcionišete sa pojedinim kolegama, ali se trudite…U emotivnom segmentu – velika posvećenost voljenoj osobi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas su vam samo pare na pameti. Imate neke obaveze koje morate zatvoriti i uspećete da sakupite potrebnu sumu u pravom trenutku. Odlični kontakti sa suprotnim polom. Neki od vas mogu obnoviti kontakt i sa bivšim emotivnim partnerom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Uspevate da pronađete zajednički jezik sa ljudima sa kojima sarađujete. Iako su neke situacije izgledale u početku dosta komplikovane, uspevate da ih privedete kraju na vreme. U emotivnom segmentu – ostatak dana provedite sa voljenom osobom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.