dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 02.11.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Izuzetno značajan dan u poslu. Dobijate pomoć, podršku ili posredovanje od strane nekog. Mogućnost sklapanja poslovnog dogovora, pozitivne informacije. Partner se trudi da vam se približi. Jedna osoba se u velikoj meri angažuje oko vas.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Bitne komunikacije u poslovnom segmentu. Mogućnost dogovora sa osobom sa kojom već duže vreme pokušavate da ostvarite kontakt. Pravo vreme za pokretanje i na emotivnom planu. Jednoj osobi sada možete da date do znanja koliko ste za nju zainteresovani.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Posla preko glave. Neke situacije su vam pomalo komplikovane, ali se trudite da strpljivo i uporno dođete do rešenja. Vesti o papirima ili dozvolama koje očekujete. Spremni ste da se po nekim pitanjima otvorite emotivnom partneru.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Morate da prevaziđete situacije u jednoj komunikaciji. Smetaju vam sitnice, ali nemojte dozvoliti da to utiče na celokupan odnos sa ovom osobom. Dan je dobar za emotivne susrete i kontakte, a možete i upoznati nekog zanimljivog.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Pokušavate danas da se uskladite. Postoji raskorak između ličnih i poslovnih prioriteta i biće vam pomalo teško da nađete pravu ravnotežu i obavite sve ono što vam je važno. Ne žurite, jer ćete na taj način samo uneti sami sebi zbrku i pometnju.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Da, bilo bi divno da možete na pet strana odjednom, ali to je nemoguće. Previše ste preuzeli na sebe i nećete moći da obavite sve što ste namerili. Pošto ne želite ni od čega da odustanete onda fukcionišite po principu – polako rešavajte jednu po jednu situaciju.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Moraćete da promenite nešto u planovima ili pristupu osobama koje su vam poslovno važne. Onim tempom koji ste vi zacrtali nećete moći da postignete željeno. Spustite loptu u nekim situacijama, ne raspravljajte se i ne inatite. Opustiće vas susret sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Svi planovi se odvijaju sporo, ali sigurno. Možda biste vi hteli da neke situacije i ubrzate, ali ćete shvatiti da ne možete da utičete na okolnosti i na druge ljude. Danas je pravi trenutak za susret sa voljenom osobom ili komunikaciju sa nekim ko vam se dopada.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dan velikih aktivnosti u poslovnom okruženju i sa kolegama. Moguće je da trebate da obavite i neke privatne poslove, pa nisam sigurna kako ćete uspeti da se uskladite, jer ste dosta ograničeni vremenskim rokovima. Pokušajte da napravite plan i da se organizujete.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Nekako ste sve ono vezano za posao danas potisnuli. Situacije se ovde odvijaju regularnim, normalnim tempom, a vi imate više nego dovoljno vremena da razmišljate o nečemu što vam je trenutno mnogo bitnije – o ljubavi. Danas je dan za emocije i zadovoljstvo.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Odličan dan za privatne poslove, za redovne obaveze, za sve ono što do ovog trenutka niste mogli da završite. Nekako ćete sada imati dovoljno vremena i sve uklopiti. Želite da provedete što više vremena sa nekim ko vam je jako bitan. Mogućnost iznenadnog susreta sa simpatijom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dan koji je pun podsticajnih dešavanja i na poslovnom, ali i na emotivnom planu. I u jednom i u drugom segmentu imate mogućnost novog poznanstva koje će vam odmah zaokupiti pažnju. Poslušajte svoju intuiciju i angažujte se, ovo može biti značajno po vas.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za čorbu od krompira
Prethodni artikal
KREM ČORBA OD KROMPIRA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.