The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Imate svojih nedoumica zbog situacija koje su ostale nedorečene i niste sigurni kako trenutno da postupite. Sačekajte malo da se stvari razjasne. Vrlo intenzivni i strasni momenti sa voljenom osobom. Mogućnosti za nova poznanstva.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Nervoza na poslu jeste prisutna a nadređeni su zahtevni, naporni i oduzimaju vam energiju. Trudite se da funkcionišete korektno i da budete odgovori prema svojim obavezama. Neka ponašanja voljene osobe vam ne prijaju, ali ne želite da pravite „galamu“ oko toga.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dosta vremena će vam danas otići na objašnjavanje nekih potpuno uobičajenih stvari i situacija. No, izgleda da oni oko vas uopšte nisu fokusirani i sve morate da im nacrtate. Voljena osoba kao da vas namerno čačka i podbada.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Mogući su nesporazumi i pogrešno protumačene informacije. Takođe, danas više obratite pažnju na sva papirološka pitanja – naročito na vama bitne dokumente. Pokušavate da pokrenete komunikaciju sa osobom koja vam je zanimljiva, ali to ide uz velike oscilacije.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dosta vremena vam oduzimaju obaveze kojima morate da posvetite pažnju a njihovo rešavanje ne ide bez komplikacija. Mogući su pojačani troškovi, najpre vezani za kuću i članove porodice. Imate površnu komunikaciju sa partnerom. Manje nesuglasice.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Trebaće vam i dosta živaca ali i puno organizovanosti da biste ovaj dan završili bez većih propusta ili grešaka. Sledi vam takođe i trka sa vremenom. Mogućnost neplaniranog susreta sa osobom koja vas privlači. U emotivnim pričama – nervoza.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Koliko god da ste samouvereni i sposobni, malo je verovatno da možete završiti sve ono što ste preuzeli na sebe. Ne želite da tražite pomoć, a potrebna vam je. Mogu vas na kratko oneraspoložiti informacije koje ste dobili o osobi koja vas privlači.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

To što ste vi rešeni da završite ono što ste isplanirali i što ne odustajete od ovoga – ne znači da će sve ići po vašim željama. Dosta toga će vam odvlačiti pažnju i donositi kratkotrajne distrakcije. U kontaktu ste sa više zanimljivih osoba.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Niste u potpunosti fokusirani na posao, misli vam lutaju i čak možete biti opterećeni kojekakvim pitanjima koja vam se motaju po glavi. Sve ovo daje mogućnosti za propuste, pa pokušajte da se skoncentrišete. Razmišljate o postupcima voljene osobe koji su vas iznenadili.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Oni na koje ste računali nemaju vremena za vas, a oni za koje niste mislili da će vam ikada pomoći – danas vam jesu od velike koristi. Naporno i zahtevno prepodne, ali stvari se kasnije smiruju. Niti partner niti vi nemate danas prostora jedno za drugo.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Hoćete na šest strana odjednom, a to jednostavno nije moguće. Pokušajte da izdvojite ono što vam je istinski važno jer ćete u suprotnom samo sebi napraviti zbrku. Nemate vremena za prazne priče, pa čak ni za voljenu osobu.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dobili ste informaciju ili ponudu koja vam je zanimljiva, ali za koju uopšte niste sigurni kako će se odraziti na vas na dalje. Ne opterećujte se previše, danas ionako ne možete dobiti odgovore koji su vam potrebni. Nedovoljno vremena da se posvetite osobi koju volite.

 

 

 

 

Izvor : link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Komentari: