dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 02.12.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas je moguća napetost u saradničkim odnosima, ali i sa autoritetima. Ne brzajte, pokušajte da smirenije i racionalnije sagledate dešavanja. Imate osećaj da se voljena osoba udaljava od vas i da vam ne posvećuje dovoljno pažnje i vremena.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Tvrdoglavost i impulsivnost, bilo vaša bilo onih koji su oko vas – može proizvesti kratkotrajnu tenziju ili nervozu. Pokušajte da ne budete previše rigidni u svojim stavovima. Pokušajte da nervozu koju trenutno osećate ne prenosite na voljenu osobu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Konstantno ćete se boriti sa komplikovanim i zahtevnim situacijama i ljudima. Budite strpljivi, rešenja će se otvoriti. Partner vam može zameriti zbog vaše prevelike posvećenosti društvu, prijateljima. Razmislite da li je u pravu po ovom pitanju.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Zahtevna komunikacija i komplikovane situacije sa saradnicima i šefovima. Smanjite impulsivnost, budite spremni da saslušate one koji su preko puta vas i sve se ovo može korektno rešiti. Potrebno vam je da provedete vreme sa prijateljima i opustite se.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Planirali ste jedno a „na terenu“ se dešava nešto deseto. Nemate mnogo opcija osim da pokušate da se prilagodite. Moguće je da nećete uspeti da završite sa obavezama na vreme, i to zbog kašnjenja od strane kolega. Emotivno – danas korektno.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Koliko god to želeli, danas je teško da ćete uspeti da uklopite privatne i poslovne obaveze. Nešto mora prevagnuti i oduzeti vam veliki deo vremena. U organizaciji je ključ. Ne možete trenutno ostvariti svoje želje kada je simpatija ili partner u pitanju.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ako drugi ne žele da se promene, moraćete to da uradite vi. Danas ste u kontaktu sa impulsivnim i zahtevnim osobama i ako odgovorite istom merom – ništa nećete postići. Ne uspevate da se uskladite sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Dobro razmislite pre nego što povučete neke poteze danas. Trenutak impulsivnosti može urušiti dugo planirane događaje. Nastavite laganim tempom, bez naglih poteza. Povremeno vam stoje „naleti“ ljubomore i posesivnosti.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ukoliko ste računali na neke osobe, danas možete biti makar jednim delom razočarani njihovom neažurnošću. No, i bez njih – uspećete da završite ono što ste naumili. Dobri momenti za provod, za uživanje sa suprotnim polom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dosta toga se komplikuje ali je malo verovatno da ćete vi dići ruke i odustati. Trudite se da budete na visini zadatka i da ispunite očekivanja onih koji na vas računaju. Partner može pokušavati da vam privuče pažnju ili da vas usmeri tamo gde njemu odgovara.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neke situacije su se izdešavale koje niste očekivali i sada razmišljate kako da ih uklopite a da ne odustanete od svojih ciljeva. Možda bi bilo dobro da sačekate dan ili dva da se sve raščisti. Teško vam je da se uklopite sa emotivnim partnerom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Lošija komunikacija sa saradnicima, pa čak i onim sa kojima uvek imate razumevanje i poštovanje. Oni oko vas su nervozni pa tu nervozu i vama prenose. Dogovori koje ste napravili sa voljenom osobom možda neće moći da budu ostvareni.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za perece sa sirom
Prethodni artikal
PERECE SA SIROM

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.