dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 03.01.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Još uvek vas drži praznična atmosfera, pa će ukoliko radite biti potrebno malo užurbanosti da sve obaveze završite na vreme. Ipak, tokom celog dana ćete se osećati prilično dobro. Pozitivni momenti sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Lepa atmosfera, bilo da još uvek odmarate ili ste već počeli sa radom. Za neke Bikove ovo su dani I da vreme provedu na kraćem putovanju. U partnerskim odnosima uglavnom korektno. Moguće je da ste vi iz nekog razloga pod blagim pritiskom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Malo ćete se rastrčati na sto strana da bi stigli sve da uradite što ste planirali – i ako je posao u pitanju i ako ste na neki drugi način isplanirali dan. Ne brinite, sve će doći na svoje mesto i sve stižete na vreme. Emotivno – partner ne uspeva da prati vaš tempo.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Imali danas poslovnih obaveza ili odmarali – svo vreme posvećujete drugima. Bilo da je u pitanju partner, porodica ili pak kolege I saradnici – trudeći se da izađete u susret I pomognete. Iako će ovo za vas biti prijatan dan, očekujte jači umor u večernjim satima.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vama se danas izgleda smeše obaveze – bilo da su one koje se vezuju za poslovni segment, bilo za ukućane. Neke od obaveza će vam prijati I lako ćete ih obaviti, dok će druge – pogotovo od podneva prilično da vas umore. Emotivno – nemotivisanost.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Mnogo razgovora i dobre atmosfere, bilo da ste danas na poslu ili još uvek odmarate. Popodne će u svakom slučaju biti rezervisano za one koje volite, u čijem društvu zaboravljate na svaku brigu ili problem. 

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vi ćete danas biti dobro raspoloženi, spremni i da pređete preko manjih problema – bilo da su oni u okviru porodice ili u okviru posla. Kada je emotivni partner u pitanju – osećate nalet pozitivnije energije. Koliko će dugo trajati – videćemo.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Pravi momenat da budete aktivni ako je posao u pitanju ili da se družite ukoliko danas ne morate da radite. Uspećete da se fino izorganizujete, raspodelite vreme kako vama odgovara. Sa voljenom osobom – dobra komunikacija.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dobro znate koje su vaše obaveze danas – ali baš i niste voljni da ih obavljate, pa ćete ukoliko danas ipak morate da radite – gledati da eskivirate posao što pre. Trenutno vam mnogo više odgovara da sa partnerom uživate i opustite se.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Mlad Mesec u vašem znaku doneće vam pozitivno raspoloženje i potrebu da više uživate i opustite se u ovom danu. Za one koji moraju da rade – dobar momenat da se dogovori, pa čak i da se zaradi. Sa voljenom osobom – razumevanje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Iako se osećate prilično umorno i isceđeno, možda i okupirano kojekakvim brigama  – ipak ste u ovom danu komunikativni i trudite se da oni oko vas ne primete vaše raspoloženje. Miran dan sa emotivnim partnerom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ukoliko imate poslovnih obaveza – nećete baš biti posebno inspirisani da se trudite oko njih. Ali ćete zato istinski uživati i opustiti se u društvu prijatelja za koje su rezervisani po podnevni i večernji sati. Emotivno – solidna atmosfera.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.