dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 03.01.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Koliko god bili delimično zadovoljni rezultatima koje ste postigli, ipak možete napraviti neke solidne dogovore. Takođe, moguće je da ćete uspeti da završite obaveze sa kojima se borite već neko vreme. Emotivno – lep dan je pred vama.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Potrebno je da I danas budete aktivni kada je posao u pitanju, mada se mora priznati da ste prilično umorni. Ako je za utehu – rezultati onoga što radite će biti više nego dobri. Malo vremena za susret sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Nemojte danas biti malodušni i ostaviti obaveze koje imate. Ne odlažite, neophodno je da budete maksimalno odgovorni I da se poslovima posvetite sada, jer možete biti iznenađeni pozitivnim rezultatima. Divan dan za kontakte sa suprotnim polom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Pravi je trenutak da pokrenete ozbiljne dogovore ili da zamolite saradnika za uslugu. Iako početni momenat može biti naporan I teskoban, dobar rezultat je izvestan. Smirenje i opuštenost u odnosu sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Sve vezano za poslovni segment vam donosi živost i dobru energiju, ali tokom popodnevnih sati. Prepodne iskoristite za obavljanje zaostalih obaveza. Potrudićete se da deo dana odvojite i za kontakt sa prijateljima, koji vam donose dobro raspoloženje.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Mislili ste da ćete imati probleme oko realizacije nekih vama važnih pitanja, ali samo početni momenat donosi komplikacije koje brzo rešavate. Iskoristite ovaj dan, jer možete postići mnogo. Sada je lako ostvariti komunikaciju sa osobom koja vam je zanimljiva.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dan je izvrstan da planove koje imate pokrenete. Imaćete veliku podršku od strane vama bitnih osoba, pa ovo iskoristite. Druženje sa prijateljima i izlasci donose vam mogućnost novog, izuzetno podsticajnog i lepog poznanstva.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Dosta poslovnih, ali i privatnih obaveza je pred vama. Sada možete napraviti dobru organizaciju i ispoštovati sve ono što morate da odradite. Preko poslovnog segmenta možete upoznati osobu koja vas privlači. U emotivnim relacijama – solidan dan.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Sve promene o kojima razmišljate i koje želite da pokrenete danas mogu biti i započete. Pravi je momenat da uvedete novitete koji bi brzo dali rezultate. Vrlo podsticajna i zanimljiva komunikacija sa osobom koju ste od skora upoznali.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dosta toga morate da završite i odradite, a svesni ste da nemate dovoljno vremena za sve. Pokušajte da napravite listu prioriteta i trudite se da je ispoštujete. Previše razmišljate, premalo delate kada su emotivni odnosi u pitanju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Sve ono što niste odradili, naročito ako se vezuje za dogovore ili papirologiju, danas je moguće završiti i to za manje vremena nego što ste mislili. Drugi deo dana ćete se potruditi da u potpunosti posvetite svojim prijateljima ili emotivnom partneru.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Zanimljivi ljudi dolaze u kontakt sa vama preko posla, i nije čudno što će Ribe mešati emocije i posao. Novo poznanstvo može vas zainteresovati, pa ćete se potruditi da sa ovom osobom ostvarite jaču komunikaciju. U emotivnim odnosima – solidno.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.