dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 03.02.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dan je pomalo čudan, neujednačen i energetski neugodan. Nije vreme za bitne odluke. Potrudite se da svojim insistiranjem na nečemu ne pokvarite jednu poslovnu saradnju. U emotivnom delu – neuobičajeno ste nežni, što partneru prija.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Neke stvari se danas moraju privesti kraju i potrudite se da to bude na najbolji način. Očekujte probleme, koji se najviše mogu odraziti kroz finansijski segment. Ne nalazite zajednički jezik po nekim pitanjima sa partnerom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Jasna je vaša želja da bitne poslovne odnose ili saradnje definišete i izvedete na čistac. No, teško je da će vam ovo poći za rukom, jer ne možete da se sa drugom stranom „pronađete“ u komunikaciji. Verovatno je da ćete ostati nezadovoljni.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas je moguće nerazumevanje sa najbližim kolegama. Nećete moći ni po najosnovnijim pitanjima da pronađete kompromisno rešenje. Biće ovo naporan dan, pokušajte da imate više strpljenja za druge. Emotivno – korektni odnosi.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vi vrlo dobro znate šta vam je činiti, ali nikako ne možete da se po tom pitanju oslonite na druge. Ne pronalazite zajedničke teme sa nekim ljudima. Ne potencirajte da razjasnite neke stvari sa voljenom osobom, danas od toga nema ništa.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Nadređeni danas mogu da vas izvedu iz takta jer zahtevaju od vas stvari koje su nemoguće za izvesti, bar ne u rokovima koji su vam dati. Pokušajte, možda i pronađete najbolje rešenje. Emotivno – razum i emocije danas nisu u skladu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Očekujte jaču komunikaciju, koja će povremeno biti prožeta tenzijom, ali ništa toliko strašno da ne biste sa time mogli da izađete na kraj. Uvek imajte na umu i svoju, ali i zajedničku dobrobit. Ništa ne bi škodilo da I u emotivnom segmentu tako funkcionišete.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Današnji dan ćete provesti dosta mirno, sa glavom zabijenom u more redovnih obaveza koje morate završiti. Doduše, misli će vam često lutati – i to najpre ka emotivnom partneru ili simpatiji. Jako ste raspoloženi za nežnost, ljubav.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Problemi u dogovorima svake vrste, pa se unapred spremite za nerviranje. Ili se nećete razumeti sa sagovornicima, ili ćete dogovoriti jedno – a krenuće da se realizuje nešto treće. Ako ništa drugo – makar je lako dogovoriti se sa voljenom osobom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas ste suviše zabrinuti zbog dešavanja i pitate se u kom pravcu ide sve ono vezano za posao i vaš status. Vaši su strahovi bezrazložni i ne dozvolite da vam pokvare mogućnosti koje vam ovaj dan nudi. I ljubav i novac mogu pronaći put do vas.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Postoji nesklad između vas i ljudi sa kojima sarađujete, a moguće je i da ne uspete da ostvarite željenu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Naime – vi kažete jedno, a razumeju vas nešto potpuno drugo. Kao da se igrate gluvih telefona.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Današnji dan može doneti zbunjenost I neusklađenost sa onima koji su oko vas, I u poslovnom ali I u emotivnom segmentu. Jako je važno da se jasno izrazite, ali I da se potrudite da dobro razumete sagovornika. Emotivno ste vrlo ranjivi i osetljivi.  

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.