dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 03.03.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Imate jaku inicijativu u poslovnom segmentu i trudićete se da pokrenete priče sa saradnicima. Bićete iznenađeni slabim odzivom ili nezainteresovanošću onih sa kojima stupate u kontakt. Planovi sa emotivnim partnerom teško da će biti realizovani. Voljena osoba ima obaveze.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dobro razmislite o predlozima koji danas dolaze do vas. Niste spremni da tek tako pokrenete neku poslovnu priču, jer niste sigurni koliko je ova ponuda ozbiljna. Zabrinutost zbog finansija. Vaša pažnja je trenutno raštrkana i možete sa više osoba biti u kontaktu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Niste sigurni da li ste se na pravi način razumeli sa poslovnim partnerom ili saradnicima. Pokušaćete da objasnite još jednom svoje predloge. Voljena osoba vam zamera na nekim vašim ponašanjima ili joj smeta što suviše vremena poklanjate svojim prijateljima.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Kao da ste se probudili – vrlo ste aktivni i ažurni od ranih jutarnjih časova i pravi je trenutak da ostvarite kontakte sa poslovnim partnerima ili saradnicima. Dobro razumevanje sa nadređenima i kolegama. Jaču inicijativu pokazujete i prema osobi koja vam se dopada.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Nesigurni ste koliko možete da verujete obećanjima ili informacijama koje dolaze do vas, pa ćete se truditi da ne prenaglite u svojim postupcima. Dobro raspoloženje, pa je neke napete momente u poslovnom segmentu lakše prevazići. Razmišljate o kontaktu sa bivšim partnerom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Prilično ćete biti zadovoljni rezultatima koje postignete tokom današnjeg dana. Ne opterećujte se detaljima, jer se možete pogubiti u njima….Imate mnogo jaču inicijativu prema osobi koja vam je zanimljiva. Otvara se mogućnost za susret.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dan koji je ispunjen aktivnostima i velikim pokretom. S druge strane – nemojte se potpuno okrenuti na ono što vam je trenutno važno i zaboraviti na obaveze sa kojima ste u zaostatku. Neko pokušava da privuče vašu pažnju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Polako izlazite iz najnapetijeg perioda. No, vreme za opuštanje nije, pred vama je još dosta toga što niste uspeli da završite na vreme. Okrenite se ka obavezama koje su na čekanju. Flertovanje sa kolegom na poslu ili preko poslovnih okolnosti vam donosi dobro raspoloženje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dan koji je prilično povoljan za vas, naročito ako je potrebno na brzinu završiti nešto ili rešiti neki problem. Imate dovoljno snage i energije i potrudićete se da sve funkcioniše kako treba. Čini vam se da su vaši emotivni planovi trenutno daleki i neostvarivi.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Možete se malo razočarati, jer ste od jednog poslovnog dogovora očekivali više nego što ste dobili. Razmišljate da li da odustanete od cele priče. Osećate veliki emotivni i strasni impuls prema osobi koju od skora poznajete. Naglašena komunikacija sa simpatijom…

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Naglašeno polje komunikacije i dogovora obećava uspeh tokom današnjeg dana. Aktivirajte se, jer će vam se otvoriti dobre prilike. Ako očekujete finansijski priliv, možda ćete se razočarati, kada shvatite da kasni ili da je iz nekog razloga umanjen. Dobra komunikacija sa voljenom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Naglašeno polje posla usmeriće vašu pažnju na ovaj segment u potpunosti. Dosta toga se dešava, neke nove ponude stižu do vas, a čini vam se i da će neka obećanja iz prošlosti sada moći da budu ispunjena. Malo vremena ćete imati da razmišljate o ljubavi.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 06.03.2020.