dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 03.04.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas ste se nešto usporili, za sve vam je potrebno više vremena nego inače. I pored ovoga, pred vama je dosta uspešan poslovni dan. Večernji sati su dobri za kontakt sa emotivnim partnerom, a ukoliko ste usamljeni – popodnevni I večernji sati su dobri za flertovanje I dopisivanje.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas ste sigurni u sebe, imate odličan nastup i komunikaciju sa onima sa kojima dolazite u kontakt. Ne ustručavajte se da pokrenete pitanja koja su vam važna u poslovnom segmentu. Od strane voljene osobe danas osećate veću podršku i razumevanje nego inače.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Ceo dan ćete imati osećaj da ste na kraju snaga. Dosta vas umaraju kontakti sa drugima, pa ćete povremeno biti nervozni i teški za komunikaciju. Neke planove ćete verovatno morati da odložite. Voljena osoba vas pomalo umara svojim zahtevima. Potreban vam je odmor.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Blaga nervoza, naročito tokom popodnevnih sati. Moguće je da ćete neke situacije u poslovnom segmentu preuveličati. Ne rešavajte sve probleme odjednom, napravite neku organizaciju. O nekom vrlo intenzivno razmišljate.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Zaista mnogo očekujete od dogovora koje ste pokrenuli, ali je malo verovatno da će tokom ovog dana išta od toga biti i realizovano. Sve ostaje « na čekanju ». Pokušavate da se uskladite sa voljenom osobom, ali to dosta teško ide.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas potpuno neočekivano može doći do zastoja u poslovnom segmentu, ili će se pak pojaviti situacije kojima ćete morati da date prioritet i ono što ste isplanirali ostavite za drugi dan. Neko vam je konstantno u mislima i ovu osobu ne možete da izbacite iz glave.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Čini vam se da vas neke osobe u poslovnom segmentu podržavaju samo delimično. Onoliko koliko to njima odgovara, i to vam jako smeta. Teško je da ćete danas uspeti da realizujete ono što ste namerili. U emotivnom segmentu – naglasak je bačen na strast.  

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Neke poslove ste doveli maltene do samog završetka, i jako vas nervira što ne uspevate da ih i okončate, već dolazi do odlaganja. Ne odustajte, verovatno ćete ovo uspeti da regulišete do kraja dana. Preterujete u nekim situacijama sa emotivnim partnerom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neko od kolega želi da vam pomogne oko poslovne situacije u kojoj ste „zapeli“ ili ne uspevate da pronađete pravo rešenje. Svakako je ovo za vas neočekivana ponuda, ali biste trebali da je prihvatite. Smatrate da ste sa emotivnim partnerom stigli do rešenja po nekim pitanjima.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Pokušavate da se sa nekim osobama u poslovnom segmentu uklopite, ali to vam dosta teško polazi za rukom. Neki ljudi su zaista „teški“ i to je jednostavno tako….Možda poslovni dan jeste naporan, ali će zato emotivni segment funkcionisati baš po vašim željama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas vam je nešto teže da se uskladite sa zahtevima okoline, jer se ne osećate baš raspoloženi za komunikaciju. Više vam odgovara da ste povučeni i da se zakopate u svoje obaveze. Trudite se da se ponašate korektno prema partneru, ali ste prilično nervozni i na kraju živaca.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Nemojte danas zakasniti kada su obaveze u pitanju. Takođe, potrudite se da rešite sve ono što imate, a što je vezano za papirologiju. Pratite situacije i trudite se da reagujete na vreme. Nekih situacija sa emotivnim partnerom vam je preko glave. Ipak, pokušavate da budete korektni i fer.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Sledeći artikal
TIPOVI KOŽE I NEGA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 16.09.2020.