dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 03.05.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Tranzitni Mesec se danas smestio u vaše polje svakodnevice. Bilo bi dobro da ovaj dan iskoristite za okrenutost sebi, za više odmora i za neki vid relaksacije koji će vam itekako prijati. Sa nekim osobama koje su vam značajne danas možete doći do dogovora.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju ljubavi, životne radosti, zadovoljstva. Bilo bi divno da ovaj dan provedete okruženi onima koje volite. Usmerite svoju pažnju na emotivnog partnera, jer možete provesti jako lepe zajedničke trenutke.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Tranzitni Mesec u polju doma i porodice doneće Blizancima potrebu da stabilizuju odnos sa ukućanima i emotivnim partnerom. Usmereni ste na svoje najmilije i spremni da sa njima podelite neke lepe i opuštajuće momente. Osećaćete se dobro.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju komunikacije, dogovora, kratkih putovanja, susreta, komšiluka I tokom današnjeg dana najbolje ćete se osećati ukoliko budete aktivni I u bliskom kontaktu sa osobama koje volite I poštujete.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Tranzitni Mesec u polju ličnih vrednosti, finansija, uživanja donosi vam dobro raspoloženje I potrebu da to kako se osećate podelite sa ljudima koji su vam bliski,. Pozitivna energija, potreba da ugodite I sebi I onima sa kojima ste u kontaktu.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Tranzitni Mesec je danas u vašem znaku I polju ličnosti. Bićete pomalo osetljivi, naglašeno emotivni, biće vam potrebna bliskost I razumevanje sa osobama koje volite. Sa samo malo truda, možete provesti jedan lep I ispunjen dan.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju podsvesti. Možda je pravi trenutak da razmislite o nekim situacijama u svom životu, da napravite nove planove i uvidite gde su vaše greške, a gde prednosti. Danas će vam više prijati da imate dovoljno vremena za sebe.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju prijatelja, društvenih aktivnosti, želja. Pravi je momenat da se usmerite na kontakte sa društvom, da provedete više vremena u kontaktu sa njima i posvetite im svoju pažnju. Izvanredna komunikacija i dogovori.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Tranzitni Mesec vam danas donosi potrebu da budete više usmereni na druge ljude, nego na sebe. Nemojte biti sebični I zahtevati pažnju od drugih, već budite spremni da je vi pružite. Neki ljudi očekuju vašu pomoć I podršku. Budite blizu njih.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju planova. Verovatno ste napravili neki plan aktivnosti za ovaj dan, a pošto ste puni snage i energije, više je nego izvesno da ćete ga i ostvariti. Prijaju vam kontakti sa ljudima koji vam donose dobro raspoloženje i smeh.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Tranzitni Mesec u polju promena, kriza, strasti, donosi da na neke situacije oko sebe gledate prilično drastično I da priželjkujete da što pre napravite neki konkretan pomak I promenite ih. Danas očekujte intenzivne kontakte sa suprotnim polom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Tranzitni Mesec u vašem polju ozbiljnih poslovnih, ali I emotivnih partnerstava donosi vam tokom ovog dana mogućnosti da se na lakši način povežete sa drugima. Akcenat je bačen na emotivna partnerstva. Ne propuštajte priliku da započnete neku priču.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 22.08.2020.