dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 03.05.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Nema razloga da budete opterećeni time što danas neke stvari ne funkcionišu po vašim planovima. Mnogo ćete vremena utrošiti, ali malo toga ostvariti. Znate da neka vaša ponašanja smetaju partneru, zašto ih onda ponavljate?

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Shvatate da možda i nećete moći da ostvarite nešto što vam je od značaja i to vas pomalo nervira. Pripazite na troškove. Potrebno vam je prisustvo voljene osobe da vas podigne, ali ona nema trenutno vremena za vas.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

U potpunosti su vas zaokupile poslovne obaveze. Bićete neorganizovani, pokušavajući da pažnju raspete na sto strana. Emotivni partner vam jako nedostaje, ali trenutno nemate načina da mu posvetite više vremena.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

U toku celog dana će vas držati mutno raspoloženje. Bićete emotivniji nego inače, pa ćete najradije biti u fazonu da vas svi ostave na miru. Pokušavate da završite svoje obaveze, ali to teško ide. Razmišljanja o emotivnoj prošlosti. 

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Razmišljate o finansijskom segmentu. Brinete se i jako vam teško pada što trenutno nemate podršku od nekih ljudi na koje ste računali. Ovakvi dani dođu i prođu…. Potrebna vam je ljubav i pažnja, želite da vas voljena osoba uteši.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Zaokupili su vas neki finansijski problemi koje ćete tokom celog dana pokušavati da rešite. Razapeti ste između poslovnih i porodičnih obaveza. Premalo vremena za partnera, koji se zbog toga može i naljutiti na vas.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Obaveze će vam se danas popeti na vrh glave. Bezvoljni ste, a morate da radite neke jednolične poslove. Najradije biste legli i prespavali dan. Ni komunikacija sa nekim ko vam je simpatičan ne funkcioniše. Sve se bespotrebno razvlači.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Taman ste rešili jedan problem, kad eto sledećeg. Imate vi dovoljno energije da se borite, ali vam nije jasno dokle će više da situacije iskaču jedna za drugom. Pokušavate jednu osobu da osvojite svojom rečitošću.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Stigao vas je umor i iako ćete se truditi da obaveze odradite na vreme, u suštini ćete jedva čekati da odete kući. Sad, pojedinci će imati i privatnih obaveza posle redovnog posla, tako da je sigurno da ćete se uveče osećati isceđeno.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Muku ćete mučiti sa nekim papirima. Vi kada odlučite da ćete nešto završiti, ne odustajete ni u jednom trenutku, tako da ne sumnjam da ćete ovo odraditi. Sa nekim sa kim želite da se vidite verovatno nećete uspeti da ostvarite kontakt.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas niste sigurni u motive jedne slatkorečive osobe, i potpuno ste u pravu. Nemojte davati poverenje svima, pogotovo ako taj neko traži informacije koje su i vama važne. I dalje napetost sa voljenom osobom ne popušta.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Imate osećaj da ste sa jednom osobom došli do krajnjih granica. Moguće je da neko zaista ne zaslužuje poverenje koje ste mu ukazali. No, nemojte reagovati još uvek. Emotivno ste nesigurni, a s druge strane – užasno vam je potrebna pažnja.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Sledeći artikal
ŠNICLE U SOSU OD SENFA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.