dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 03.05.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dan kada teško funkcionišete u poslovnom segmentu. Statičnost, nesigurnost, komplikovani kontakti sa drugima. Nije dobar dan za rad oko detalja, jer će vam oni promicati. Romantično raspoloženje i potreba da se više povežete sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Poslovni segment pored nervoze, donosi danas i konfuziju, povremeno nerazumevanje sa onima sa kojima ste u kontatku. Moguć je  napet odnos sa nadređenima. Između vas i voljene osobe danas mogu proraditi ljubomora, isključivost, posesivnost.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Ovaj vam dan može doneti nešto lošiji kontakt sa kolegama. Takođe, nadređeni vam mogu zamerati na nekim propustima ili greškama, koliko god one bile sitne. Pokažite više strpljivosti u kontaktu sa emotivnim partnerom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Raspoloženje vam je čudno, misli vam lutaju i prilično ste dekoncentrisani. Promenljivost u funkcionisanju I teži kontakti sa onima sa kojima sarađujete. Zato je dan odličan za emotivne kontakte i susret sa voljenom osobom. Naglašene emocije.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Kada ste pravili planove niste ukalkulisali okolnosti koje su opterećujuće i teško je da ćete uspeti da ostvarite svoje ciljeve. I oni sa kojima radite su neorganizovani, pa će to dodatno otežati i razvući posao. Emotivno – statičnost i neispunjenost.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Nerazumevanje, teže usaglašavanje I komplikovani dogovori mogući su tokom ovog dana. Mogućnost pogrešno protumačenih reči i postupaka aktuelna je i u emotivnom segmentu. Mogu “pasti” reči zbog kojih biste se kasnije kajali.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Od vas se očekuje posvećenost, ali misli vam lutaju, neorganizovani ste, a i koncentracija je dosta slaba. Potrudite se da ne pravite veće greške. Partner vas može iznenaditi svojim ponašanjem koje je nežnije nego inače.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Velike promene raspoloženja očekuju vas danas, ali ćete se truditi da obaveze na pravi način privedete kraju. Sve češće razmišljate o jednoj osobi, lomite se, dvoumite – niste sigurni da li da se prepustite onome što se odvija unutar vas.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Iako je dan pred vama naporan, trudićete se da budete na visini zadatka. Moguće su manje trzavice sa kolegama, ali ovo su krakotrajne rasprave koje neće uticati na vaš odnos. Budite taktični u odnosu sa voljenom osobom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Kontakti i komunikacija sa onima sa kojima sarađujete se mogu pokazati kao prilično zahtevan zadatak. Informacije koje dobijate su kontradiktorne, pa nemojte reagovati dok ih dobro ne proverite. Nešto bolja komunikacija sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Velika posećenost poslu, ali i naporan radni dan. Biće vam teško da se borite sa ograničenjima od strane onih sa kojima blisko sarađujete.  Promenljivog ste raspoloženja u odnosu sa voljenom osobom. Naporna komunikacija.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Pomalo napete energije ovog dana uticaće na vaše sposobnosti da se sporazumete sa drugima. Povremeno naporna komunikacija. Zato je emotivni deo odličan, jer sada emotivnom partneru možete lakše reći ono što osećate.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.