dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 03.05.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Jedna osoba danas pokušava da vas pridobije za svoje planove. Mislim da je vredno da je saslušate i da razmislite o njenim predlozima. Moguće je da se ovo razvije u korektnu saradnju. Postupci nekog od članova porodice vam izazivaju nervozu. Nemojte unositi bespotrebno svađu.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dobijate informacije koje su povoljne po vas, ali još uvek niste sigurni koliko smete da se radujete unapred. Sa nestrpljenjem ćete čekati potvrdu onoga što ste čuli. Sa dve osobe ćete imati flertovanje ili vrlo zanimljivu i podsticajnu komunikaciju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Biće vam potrebno da vam neki ljudi izađu u susret, jer danas ni na koji način ne možete samostalno završiti sve obaveze koje imate. Možete trpeti i pritisak od strane saradnika ili šefova. Partner je u jako dobrom raspoloženju i trudiće se maksimalno da vas odobrovolji.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Svesni ste da su vam promene bukvalno na domak ruku i danas ćete maksimalno ubrzati tempo. U drugom delu dana očekujte informacije ili papire koji su vam bitni. Vrlo značajan susret – moguće i sa bivšim emotivnim partnerom. Bićete prodrmani dešavanjima.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas ćete biti suočeni sa odlaganjima zbog kojih se možete uznemiriti ili iznervirati. Nemojte dizati tenziju sami sebi – ništa od onoga što želite vam se neće izmaknuti iz ruku, samo ćete morati da budete strpljivi još koji dan. Emotivno – odlična situacija.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

U poslovnom segmentu će se sve odvijati više ili manje korektno. U suštini – na posao i nećete misliti nešto naročito – više su vas okupirala emotivna dešavanja. Neke stvari su se u prethodnim danima izdogađale koje su vam bukvalno izmakle tlo ispod nogu.  

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ako ste se oslonili na neke ljude i njihova obećanja, danas ćete morati da priznate sebi da ste debelo pogrešili. Neka vam ovo bude nauk za neki drugi put. Problemi u komunikaciji sa emotivnim partnerom. Vodite računa – vaše reči mogu biti teške.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Možete se suočiti sa preprekom u planovima ili dogovorima. Razgovori od kojih ste mnogo očekivali mogu krenuti potpuno drugačijim pravcem od onog koji vi priželjkujete. U odnosu sa voljenom osobom se potrudite da jasno kažete šta vam je na umu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dok ste sa jedne strane maksimalno aktivni i korektni kada su vaše obaveze u pitanju, s druge – osećate veliko nezadovoljstvo zato što ne možete da ostvarite pravu komunikaciju sa jednim saradnikom. U odnosu sa voljenom osobom povući ćete granicu.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Vaše reči imaju veliku težinu. Takođe – bitan je i momenat kada ćete ih uputiti sagovorniku. Zato, potrudite se da dobro razmislite i napravite plan pre nego što izađete sa predlozima ili primedbama. Voljena osoba će smatrati da ste danas neuobičajeno teški.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dobili ste čvrste garancije po nekim pitanjima koja su vam bitna, ali vi i dalje osećate nesigurnost. Prosto ne smete da se radujete unapred jer se bojite da će se vaši planovi u poslednjem momentu izjaloviti. Mogućnost tajnog susreta koji će odisati intenzitetom i fatalnošću.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Na izmaku snaga ste po pitanju odnosa sa nekim saradnicima. Više ne znate na koji način da objasnite sagovorniku da nije u pravu i da radi pogrešno. Možete dići ruke od cele ove priče. U emotivnom segmentu – velika potreba da znate svaki korak i potez voljene osobe.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

RECEPT ZA JOGURTNI KOLAČ
Prethodni artikal
JOGURTNI KOLAČ ZA DECU

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.