dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 03.06.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

U novu radnu sedmicu ne ulazite u posebnom raspoloženju za posao I jedva ćete u prepodnevnim satima naterati sebe da se pomerite sa mesta. Ostatak dana donosi vam povećanu emotivnost, potrebu za uživanjem I želju da se više približite osobi koju volite.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Možda previše očekujete od jednog kontakta ili ćete dati svoje poverenje nekom ko će vas ostaviti da se snalazite sami. Ako sednete I dobro razmislite, naći ćete rešenje iz situacija koje vas opterećuju. Znate kako da od voljene osobe dobijete ono što želite.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Tokom ovog dana zaista je potrebno obratiti dosta pažnje na sve ono što je vezano za saradničke odnose I komunikaciju sa poslovnim partnerima. Nervoza. Emotivno – mogućnost jače komunikacije sa osobom preko poslovnog segmenta.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neophodno je da u toku prepodneva pronađete rešenje za problem koji vas dosta opterećuje. Iako uz teškoće ovo je rešivo, a pomoć možete dobiti I od nekog od kolega. Danas ste posebno emotivni, pa ćete u kontaktu sa voljenom osobom biti “mekši” nego inače.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Izuzetno ćete biti zadovoljni krajnjim rezultatima jednog razgovora ili sastanka, ali će početni momenti biti napeti I neizvesni. Svakako ćete ostaviti pozitivan utisak. Mogućnost kontakta ili jačeg flerta sa osobom koju poznajete preko poslovnog segmenta.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Iako vam je dosta toga nejasno po pitanju nekih poslovnih situacija, do kraja dana ćete uspeti ovo da rešite I budete zadovoljni postignutim. Razmišljanje o jednoj osobi vas je u potpunosti okupiralo I jedva čekate da dođe do susreta.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nadate se da su informacije koje su stigle do vas tačne, mada ćete u početku biti sumnjičavi I nesigurni. Odličan momenat da pokrenete priču oko usluge koja vam je potrebna. Neko se raspituje za vas kod vaših prijatelja. Zaintrigirani ste celom situacijom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Tokom prepodneva će vam biti teško da izađete na kraj sa obavezama, jer niste orni za rad. Ako je to moguće odložite za popodnevne sate, kada ćete biti mnogo aktivniji. Trudite se da sa voljenom osobom imate korektnu komunikaciju, ali druga strana to otežava.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Trudite se da ne razmišljate o nebitnim stvarima i da se fokusirate na one obaveze koje su vam važne. Vaš nastup prema saradnicima može biti zahtevniji i autoritativniji. Voljena osoba trenutno povlači poteze na koje vi nemate uticaja, sviđali vam se ili ne.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Niste zadovoljni što se neki planirani dogovori ili saradnje odlažu. Moguće je da će se ovo pokrenuti ulaskom u drugi deo dana. Vrlo interesantan dan što se novih poznanstava tiče – neko vas može na prvu loptu zainteresovati i zaintrigirati.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

E, ako danas očekujete pomoć od kolega – ili ćete je dobiti polovično, ili od toga neće biti ništa. Ipak, vi se potrudite da i dalje imate korektan odnos sa njima, zatrebaće vam još koji put….Pravo je vreme da pokrenete pitanja koja vas « bodu» u odnosu sa voljenom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Prilično vi dobro gurate svoje obaveze, obzirom na to da vam je raspoloženje na nuli, bar tokom prepodnevnih sati. Već drugi deo dana donosi vam da se osećate bolje, a tada možete i voljenom biću posvetiti svu svoju pažnju. Nežni momenti sa partnerom.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

Prethodni artikal
MEKIKE

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.