dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 03.07.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas možete dobiti zanimljive predloge o kojima bi vredelo razmisliti. Neko vam nudi pomoć ili uslugu. Možete rešiti manji finansijski problem. Osoba iz vašeg okruženja pokazuje veliku inicijativu da vas osvoji. U emotivnim vezama – dosta dobra situacija.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Suviše se opterećujete razmišljanjima o preprekama  umesto da svoju kreativnost upotrebite u pokušajima da pronađete rešenje. Možete se posavetovati i sa nekim koga smatrate autoritetom. Bolji i skladniji odnosi sa ukućanima. Slobodnima flertovanje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Imate dosta važan razgovor sa saradnikom i drma vas nervoza. Nesigurni ste kako da nastupite. Voljena osoba je neraspoložena i potrebno joj je vaše prisustvo i razumevanje.  Ne zanemarujte je i ne izvlačite se na manjak vremena.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Moraćete da se ozbiljno pripremite za kontakte ili obaveze koje imate tokom dana. Dan će se pokazati kao naporan, ali plodonosan. Kontakt sa voljenom osobom je danas prisniji nego inače. Mnogo lakše razumete jedno drugo. Obostrana pažnja.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Odličan je trenutak da nešto što već danima razvlačite konačno privedete kraju. Biće vam naporno, jer niste raspoloženi za posao, ali makar pokušajte. Nezadovoljstvo emotivnim životom, bez obzira da li ste trenutno solo ili imate voljenu osobu kraj sebe.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Pokušavaćete da uklopite obaveze, ali to neće ići lako kao što ste zamišljali, jer će vam nedostajati vremena da biste mogli opušteno da funkcionišete. Najbitnije vam je da trenutno imate nešto bolju komunikaciju sa voljenom osobom. Makar je tu mir.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Neko će vam izaći u susret ili učiniti uslugu koja i nije baš mala. Zapamtite i budite spremni da i vi ovoj osobi izađete u susret kada i ako joj to bude potrebno. Komunikacija sa voljenom osobom jednostavno ne funkcioniše. Mnogo bolje se « kopčate » sa prijateljima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Jako naglašena posvećenost radnim zadacima i obavezama. Niste u bajnom raspoloženju, ali ono što se mora uraditi – mora se. Dosta distanciran i hladan odnos sa emotivnim partnerom. Sada vam je prioritet na poslovnom i finansijskom segmentu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dosta toga možete završiti  jer ste posvećeni, a i naglašena je i odgovornost i spremnost da prionete i na najkomplikovanije zadatke. Prija vam ovaj dan. Planovi sa emotivnim partnerom danas se odvijaju bez nekih velikih problema I teškoća.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Nadate se finansijskim prilivima, ali vesti koje dolaze do vas i nisu naročito obećavajuće. Generalno – morate da čekate i da se posvetite standardnim obavezama.  Razmišljanje o jednoj osobi, ali se još uvek ustručavate da se pokrenete i otvorite prema njoj.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dan odličan za bilo kakvu vrstu komunikacije – u dogovorima je više razumevanja. U dobrom ste raspoloženju i širite pozitivnu energiju oko sebe. Osoba koja vas privlači je više aktivna prema vama, ali vi još uvek oklevate da se postavite otvorenije prema njoj.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Odlične poslovne ponude i šanse se mogu otvoriti pred vama. Nemojte odugovlačiti sa razmišljanjima, neko očekuje vaš odgovor. Emotivni segment baš i ne funkcioniše, verovatno vi i voljena osoba ne možete da se uklopite što se susreta tiče.  

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

RECEPT ZA RIMSKU SALATU
Prethodni artikal
RIMSKA SALATA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.