dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 03.08.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Vrlo aktivno polje komunikacije, dogovora. Stoji vam mogućnost iznenadne prilike, ali I velike aktivnosti, brz tempo dešavanja i obaveze koje završavate u roku. Danas ste skloni da više pažnje posvetite prijateljima nego emotivnom partneru.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Očekujte mogućnost da na lakši način zatvorite finansijske obaveze. Velike aktivnosti  I mnogo kontakata I razgovora u poslovnom segmentu. Korektan odnos sa kolegama i saradnicima. Emotivno – u potpunosti ste okrenuti ka voljenoj osobi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Promenljivo raspoloženje tokom ovog dana. Ne dozvolite sebi da odustanete u vezi pitanja koja su vam bitna. Neke stvari ne vidite jasno I to vas jako nervira. Kod nekih od vas se može javiti sumnja u partnerovu vernost I iskrenost.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Povremeni padovi raspoloženja donose vam da budete nesigurni. Čas stvari vidite optimistično, čas počinjete da sumnjate u sebe ili svoje stavove. Pokušajte da se opustite. Emotivno – jaki kontakti preko prijatelja ili društvenih mreža. 

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Imate podršku od strane nekih ljudi koji su dosta poslovno stabilni. Tokom ovog dana ćete biti aktivni,  pa će vas nervirati sporost od strane kolega ili poslovnih saradnika. U emotivnom segmentu – ne možete povremeno da sakrijete svoje nezadovoljstvo.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Tokom ovog dana možete osećati nemir i žuriti da što pre završite sa svojim obavezama. Smatrate da neki saradnik nije u potpunosti iskren ili otvoren prema vama. U emotivnom segmentu – maštanje, razmišljanje o nekom ko nije blizu vas.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Očekujte neke vama jako važne dogovore čijim rezultatima ćete biti više nego zadovoljni. Moguće je da bude aktuelna I saradnja sa strancima. U emotivnom segmentu – raspoloženi ste za nova poznanstva I za flertovanje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas se teško uklapate sa ljudima sa kojima morate da sarađujete. Evidentno je da postoji razmimoilaženje. Pokušajte da nađete zajedničko rešenje. Više vam odgovara da provedete vreme nasamo sa voljenom osobom, kod kuće.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Osetićete nesklad između želja i mogućnosti. Ono što vam se nudi je daleko manje od onoga što vam po pravu pripada. Bićete nezadovoljni, ali ćete se truditi da to sakrijete. U emotivnom segmentu – kontakt sa nekim vam donosi osmeh na lice.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Bićete blago neraspoloženi, najviše zato što se vaši planovi presporo odvijaju. U popodnevnim časovima ipak očekujte pozitivne vesti koje će vas pomaknuti s mesta. U emotivnom segmentu – ne govorite nekom koliko ste zainteresovani.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Raspoloženje i dinamičnost u svemu što radite. Bićete spremni za dogovore i lako ćete ostvariti razumevanje sa drugima. U emotivnom segmentu – željni ste da pokažete nekome koliko vas privlači. Nestrpljenje, nemir.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Najviše ćete biti okrenuti boljem razumevanju i komunikaciji sa poslovnim partnerima. Morate da raščistite neke nejasnoće i na tome ćete i raditi. U emotivnom segmentu – nesklad između želja I mogućnosti.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.