dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 03.09.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas vas čeka gomila obaveza koje niste završili, a obavljanje svega ovoga će vam teško pasti. Vi ste dan isplanirali drugačije, i moguće je da ćete planove morati da promenite. Neslaganje u mišljenju sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Pre nego što krenete u raspravu sa saradnicima, prvo proverite da nije možda greška do vas. A to je sada itekako moguće. Ubeđeni ste da voljena osoba krije nešto od vas. Umesto što dramite, porazgovarajte normalno i otvoreno.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Vi ste raspoloženi da provedete vreme sa članovima porodice ili sa voljenom osobom. Međutim, izvesno je da ćete neke obaveze morati da odradite, a one će vam oduzeti više vremena nego što ste očekivali. No, makar je veče samo „vaše“.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ako danas morate da završite neke obaveze, definitivno je da će vam to teško pasti. Niste ni malo u fazonu za posao. Danas možete napraviti dogovor sa osobom koja vam se dopada, čak se i susresti u večernjim satima.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Moguće je da će saradnik zaboraviti na dogovor ili obećanje koje vam je dao, što će vas iznervirati. Takođe – moguće je da ćete morati da „skratite“ vreme za jedan emotivni susret, zbog porodičnih ili privatnih obaveza koje morate završiti.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Vaše dobro raspoloženje i želja za pokretom su se vratili, pa ćete požuriti da završite sve što ste propustili. Takođe, popodnevni sati su vreme da se vidite sa ljudima kojima ste to odavno obećali. Odlično i za flertovanja.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Bićete više nego raspoloženi u prvom delu dana, i tada lako možete ostvarivati i poslovne kontakte, ali i pokrenuti priču sa nekim ko vam je interesantan. Večernji sati su nešto statičniji, moguće je da nećete uspeti da ostvarite planove za izlazak.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

I vama je dan odličan sve do popodnevnih sati. Spremni ste za akciju, bilo da je ona poslovne ili emotivne prirode. Međutim, ako ste isplanirali susret sa voljenom osobom ili prijateljima u večernjim satima, verovatno nećete otići.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Mirni ste, ali niste u posebnom raspoloženju. Moguće je da su uzbuđenja iz prethodnih dana ostavila traga na vama, pa vam je potrebno da se malo distancirate od svih. Objasnite voljenoj osobi da vaše povlačenje ne bi shvatila na neki lošiji način.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Vrlo ste angažovani, ostvarujete lako kontakte sa saradnicima i moguće je da ćete dogovoriti i jedan važan susret. Možete malo nervirati kolege podsećanjima da kasne sa obavezama. U emotivnim relacijama vladaju mir i stabilnost.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas ste u velikim razmišljanjima, pravite taktike, planove i počećete da kontaktirate osobe koje vam mogu pomoći da ovo i ostvarite. Želite nešto, ali nećete da to otvoreno i kažete, pa ćete „navoditi“ partnera da sam zaključi šta vam je potrebno.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Možete napraviti dogovore sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. U pitanju je ponuda koja bi mogla biti isplativa za vas. Danas vas hoće sve ono što je vezano za novac, pa se aktivirajte i iskoristite svaku priliku koja vam se ukaže.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA LAVA KOLAČ
Prethodni artikal
LAVA KOLAČ
SLIP SUKNJE SU U TRENDU
Sledeći artikal
MODNI TREND: SLIP SUKNJE

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.