dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 03.10.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Nema razloga da budete opterećeni  što danas neke stvari ne funkcionišu po vašim planovima. Ponekad se morate suočiti i sa opstrukcijom drugih, ali i sa sopstvenom nesigurnošću. Znate da neka vaša ponašanja smetaju partneru, zašto ih onda ponavljate?

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Shvatate da možda i nećete moći da ostvarite nešto što je vama lično od velikog značaja i to vas pomalo deprimira. Računali ste na jednu osobu, ali od tog posla ništa. Potrebno vam je prisustvo voljene osobe da vas podigne, ali ona nema trenutno vremena za vas.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

U potpunosti su vas zaokupile poslovne obaveze. Bićete neorganizovani, pokušavajući da svoju pažnju raspete na sto strana. Može biti kritike od strane šefova. Emotivni partner vam nedostaje, ali trenutno nemate načina da mu posvetite više vremena.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Tokom dana će vas držati poprilično mutno raspoloženje. Bićete emotivniji nego inače, pa ćete najradije biti u fazonu da vas svi ostave na miru. Pokušavate da završite svoje obaveze, ali to teško ide. Razmišljanja o emotivnoj prošlosti. 

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Razmišljate o finansijskom segmentu. Brinete se i jako vam teško pada što trenutno nemate podršku od nekih ljudi na koje ste računali. Šta da vam kažem…ovakvi dani dođu i prođu. Potrebna vam je ljubav i pažnja, želite da vas voljena osoba razmazi i uteši.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Jako vam smeta što se jedna osoba predstavlja kao da vam je prijatelj i da je na vašoj strani, a intuitivno osećate da vas u isto vreme ogovara. Pokušavate da u svojim očima opravdate neka ponašanja od strane voljene osobe. Nisam sigurna da vam uspeva.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Poslovne obaveze će vam se popeti na vrh glave. Bezvoljni ste, a morate da radite jednolične poslove. Najradije biste legli i prespavali dan. Ni komunikacija sa nekim ko vam je simpatičan danas ne funkcioniše. Ma jedva ćete čekati da stavite tačku na ovaj dan.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Taman ste rešili jedan problem, kad eto sledećeg. Imate vi dovoljno energije da se borite sa tim, ali vam prosto nije jasno dokle će više da situacije iskaču jedna za drugom. Danas vam ide neka romantična pričica, pokušavate jednu osobu da osvojite svojom rečitošću.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Stigao vas je umor iz prethodnog perioda i iako ćete se truditi da sve svoje obaveze odradite na vreme, u suštini ćete jedva čekati da odete kući. Sad, pojedinci će imati i privatnih obaveza posle redovnog posla, tako da je sigurno da ćete se uveče osećati kao isceđeni.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Muku ćete mučiti sa papirima. Doduše, vi kada odlučite da ćete nešto završiti, ne odustajete tako da ne sumnjam da ćete ovo odraditi kako treba. Sa nekim sa kim želite da se vidite verovatno nećete uspeti da ostvarite kontakt ili ćete se pogrešno razumeti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas niste sigurni u motive jedne slatkorečive osobe, i potpuno ste u pravu. Nemojte davati svoje poverenje svima, pogotovo ako taj neko traži informacije koje su i vama važne. I dalje napetost sa voljenom osobom ne popušta, iako se vi trudite.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Imate osećaj da ste sa jednom osobom zaista došli do svojih krajnjih granica. Moguće je da neko zaista ne zaslužuje poverenje koje ste mu ukazali. No, nemojte reagovati još uvek. Emotivno ste nesigurni, a s druge strane – užasno vam je potrebna pažnja.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.