The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Lako vam je da danas ostvarite odličan kontakt sa onima sa kojima dolazite u dodir. Polje prijatelja vam je jako naglašeno tranzitnim Mesecom i sa njima ćete danas ostvariti najbolje relacije. Sa emotivnim partnerom u večernjim satima je potrebno nešto više tolerancije....

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Sedmica koja je iza vas je bila dosta naporna i danas vam je potrebno da se rasteretite i opustite. Za tako nešto birajte jutarnje i rane popodnevne sate, jer ćete tada biti u najboljem raspoloženju, veseli i opušteni. Večernji sati mogu doneti pritisak u porodičnom okruženju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Najbolje ćete iskoristiti ovaj dan ako ga provedete sa društvom i prijateljima, pogotovo ako ste sa nekima od njih imali u prethodnom periodu nerazumevanje ili razmimoilaženje. Danas se sve može lakše srediti. Zbunjujete voljenu osobu svojim promenama raspoloženja.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas vam je potrebna promena i trudićete se i da je ostvarite. Nemojte biti u okviru kuće, jer ćete se verovatno brzo usedeti i „smoriti“. Najbolje je da ovaj dan provedete napolju, na svežem vazduhu ili u nekim zabavnim aktivnostima sa prijateljima ili društvom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Prisustvo Meseca u vašem polju partnerstava i ljudi preko puta vas, ukazuje da vam je danas neophodno da budete u društvu onih do kojih vam je stalo, jer ćete se jedino na taj način osećati ispunjeno i sigurno. Velike društvene aktivnosti doneće vam zadovoljstvo i učiniti da dan prosto proleti...

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Pokušavaćete da ovaj dan iskoristite za opuštanje, ali evidentno je da neke obaveze koje ste ostavili za vikend, morate da ispunite. Takođe, u večernjim satima bićete dosta nervozni, i možete biti spremni za raspravu sa onima koji su vam najbliži – emotivnim partnerom ili članovima porodice.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Tranzitni Mesec je u vašem polju zabave, provoda, flertovanja, ljubavi, pa je sigurno da ćete ovaj dan želeti da provedete u interesantnim aktivnostima i u podsticajnom raspoloženju. Doduše, malo ćete preceniti svoje mogućnosti, jer ćete verovatno juriti na sve strane da ispunite obećanja koja ste dali.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas vam je definitivno najpotrebnija porodična atmosfera i okruženost ljudima na koje uvek možete računati i sa kojima ste bliski. Porodica će vam danas pružiti potreban mir i utehu, kao i trenutke oporavka i zabave sa najmilijima. Jaka emotivna povezanost sa voljenom osobom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vaše polje pokreta, komunikacije, dogovora i kratkih putovanja danas je naglašeno tranzitnim Mesecom. Potrebno vam je da budete aktivni i da ovaj dan iskoristite na najbolji mogući način. Velike mogućnosti za nova poznanstva – jaki kontakti sa suprotnim polom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Teško ćete danas suzdržavati ono što osećate i ono što se dešava unutar vas. Potrebno vam je prisustvo najbližih prijatelja, a naročito voljene osobe da biste se osećali sigurno i ispunjeno. Odličan je momenat da se malo rasteretite i provedete – prepustite se dešavanjima i uživajte.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Mesec u vašem polju ličnosti tokom današnjeg dana doneće vam u popodnevnim satima dobro raspoloženje i mogućnost da ostvarite ono što ste zamislili. U kasnijim, večernjim satima budite spremni na više kompromisa sa voljenom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Vaša će raspoloženja danas varirati. Moguće je da ćete ići iz krajnosti u krajnost i svojim ponašanjima zbunjivati osobe oko vas. Sačuvajte svoj odnos sa emotivnim partnerom i sa ljudima koje volite. Potrudite se da budete korektniji prema njima.

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: