dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 03.12.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neko pokušava da vas pridobije za svoje planove. Saslušajte, možda biste i mogli da napravite konkretniji posao. Jako vas nervira što ne možete da se usaglasite po nekim pitanjima sa članovima porodice. U emotivnom segmentu se osećate dobro.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Neko vam može dojaviti informacije koje su povoljne po vas, ali niste sigurni koliko možete da verujete u njih. Bojite se da se ne razočarate kasnije. Sa dve osobe imate zanimljivu komunikaciju i blago flertovanje. Prija vam cela situacija.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas će vam trebati pomoć i podrška od strane kolega, pa se potrudite da ih zamolite za uslugu jer obaveze koje imate nećete moći sami da završite. Partner je u dobrom raspoloženju i spreman je da vam oprosti sitnije greškice iz prethodnih dana.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Svesni ste da ste na domak bitnih poslovnih promena. Ako ne u toku današnjeg dana – sutra vam stižu informacije koje dugo očekujete. Dan je odličan za emotivna dešavanja. Pojedini će imati kontakt ili susret sa bivšim emotivnim partnerom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Moguće je da se planirani sastanak ili putovanje odloži u poslednjem trenutku. Imate osećaj da su vam se neke prilike izmakle iz ruku. Budite korektni prema ukućanima, jer danas može biti nešto napetija situacija u porodičnom okruženju.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neko će imati zamerku za sve ono što budete rekli ili učinili. Ne shvatajte ovo lično, očigledno je da vam danas treba više truda da neke ljude ubedite u ispravnost svojih stavova. Ako možete, popodne provedite u odmaranju, opuštanju.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Imate osećaj da ljudi sa kojima radite pokušavaju da izvrdaju neke dogovore. Na žalost, ne možete uraditi ništa konkretno, osim pratiti kako se odvija situacija. Emotivno ste nesigurni i potrebna vam je pažnja i prisustvo voljene osobe.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Potpuno neočekivano, planovi za koje ste već mislili da ćete morati da odustanete od njih kreću da se odvijaju nekim normalnim tokom. Dosta toga ste prećutkivali voljenoj osobi i smatrate da je pravo vreme da joj se sada i otvorite.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas ste nesigurni, a u isto vreme u lošem raspoloženju i trebali biste da se potrudite da se to ne oseti u komunikaciji sa ljudima sa kojima sarađujete Shvatate da morate podhitno da promenite nešto u odnosu sa voljenom osobom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Zabrinuti ste kako će se na dalje odvijati situacije po pitanju koje vam je bitno. Nemate razloga za uznemirenost. Sa voljenom osobom porazgovarajte otvoreno, jer ćete na taj način prevazići sitniju problematiku koja smeta vašem odnosu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dobijate čvrste garancije da ćete uspeti po jednom poslovnom pitanju. Prosto ne znate smete li da se radujete unapred. Preko prijatelja upoznajete osobu koja vam jako privlači pažnju. Pokušajte da ostvarite jaču komunikaciju sa njom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Prilično ste se umorili tokom ove sedmice i jedva čekate popodne, da se konačno odmorite i isplanirate sebi vikend. Bićete  letargični po pitanju obaveza danas. Voljena osoba vam predlaže zanimljiv izlazak ili večeru. Ovo bi bilo šteta propustiti.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.