dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 04.01.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Samo će jutarnji sati biti prožeti mutnom energijom – možda će vam biti teško da ustanete ili nećete biti orni za rad. Ipak, ovakva situacija se uskoro menja i vas očekuje dan dobrog raspoloženja i aktivnosti. Odličan dan za kontakte sa suprotnim polom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Na poslu će biti povremeno žurbe i nervoze, ali vas to neće doticati. Suviše ste u dobrom raspoloženju da bi ovakve situacije mogle da vas uznemire. Dan je izuzetno povoljan za emotivne kontakte, bilo sa partnerom bilo u novim poznanstvima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Nedoumicama koje imate zbog nekih situacija u poslovnom segmentu nećete dozvoliti da utiču na vaše raspoloženje. Dan je povoljan za razgovore, dogovore, sastanke, kontakte i sa poslovnim partnerima ali i sa pripadnicima suprotnog pola.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Teško vam je da se posvetite zaostacima kroz posao – mnogo više vas privlači da se bavite nečim novim, podsticajnijim. Naročito će vam teško padati bilo kakva papirologija ili bavljenje dokumentacijom. Emotivno – dan za ljubav, razgovore, strast.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Za posao niste orni, ali ćete uspeti sebe da naterate da budete odgovorni prema obavezama koje imate, kao i prema poslovnim partnerima i saradnicima. Danas će u segmentu ljubavi bolje proći slobodni – stoji vam mogućnost značajnog i lepog kontakta.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Generalno gledano – ovaj dan jeste dobar za posao, ali mi vi niste nešto naročito raspoloženi da budete vredni. Još uvek ste u prazničnom raspoloženju i prilično teško ćete funkcionisati. Zato će u emotivnom segmentu sve biti kako treba.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vi ste još uvek u prazničnom raspoloženju i kada su obaveze u pitanju, mogli bismo da kažemo da ćete ih otaljati. Eto, da bude da ste radili i uradili ono što morate. To što će vam misli biti na drugoj strani, najverovatnije onoj ljubavnoj – to je već druga priča.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Energije imate, snage imate, volje imate. Još kad bi oni oko vas bili iole raspoloženi za rad – mogli biste zajednički da uradite mnogo toga. Pošto to nije slučaj – verovatno će sve ostati samo na priči. Ovo je lep dan za kontakte sa suprotnim polom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Tokom ovog dana nosi vas jedna odlična, pozitivna energija. Uopšte nije važno da li radite ili još uvek odmarate – vi ste u super raspoloženju i lako animirate i one koji su oko vas. Po pitanju ljubavi, ovo je divan i podsticajan dan.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dan dobar za posao. Obaveze vam idu lako od ruke, brzo se dogovarate sa saradnicima, a imate i neke nove ideje koje biste mogli da razradite. Naglašena kreativnost i inspiracija. Partner vas danas podstiče, animira i donosi dobro raspoloženje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Radili ili ne radili – za vas je dan za provod, za dobro raspoloženje, za inspiraciju, za kreativnost. Malo samo budite obazriviji sa novcem – danas vam lako klizi iz ruku. Odličan dan i za ljubav, za uživanje sa prijateljima, za kontakte preko društvenih mreža.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas se nešto teže razumete sa onima sa kojima ste u kontaktu.  Intuicija vam jeste jaka pa ćete lako „osetiti“ šta je povoljno po vas a šta ne. Partnerovi postupci vas zbunjuju i unose nemir. Nema razloga za zabrinutost.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA TZATZIKI SALATU
Prethodni artikal
TZATZIKI SALATA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.