dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 04.01.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Budite spremni na eskalaciju nekih problema u poslovnom segmentu. Dosta ste loše raspoloženi i nećete dozvoliti da vam saradnici i kolege skaču po živcima. Ovo može biti buran dan, pa budite spremni da spustite loptu i u poslu, ali i u odnosu sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dosta napeti momenti, ne samo u poslovnom, već i u emotivnom segmentu. Teško uspevate da ostvarite komunikaciju sa ljudima oko sebe. Smatrate da je druga strana tvrdoglava, ali ni vi niste ništa bolji. Pokušajte da se „pronađete“ u komunikaciji sa drugima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Neke stvari i obaveze koje u prethodnom periodu niste završili, danas dolaze na dnevni red, i to na neprijatan način. Pripremite se na borbu sa situacijama koje vam neće biti ni malo lagane. Morate biti stabilni i čvrsti i uraditi šta god možete da ovo rešite.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas je očigledno da nije vaš dan. Sve je krenulo baš kako treba u poslovnom segmentu, a onda je nastao kolaps. Sve što može da se pokvari, pokvariće se, a komunikacija sa ljudima sa kojima radite je bukvalno nikakva. Na sve ovo – i partner vam skače po živcima.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Izvrsno je što ćete imati više nego dovoljno snage za sve ono što danas bude na dnevnom redu. Nije izvrsno to što ćete se nervirati za sve pare, ali sada je situacija nepromenljiva. Dobar kontakt sa voljenom osobom, makar jedna svetla tačka u ovom bezveznom danu.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ako ste mislili da ste u prethodnim danima bili blokirani po nekim pitanjima, danas ćete verovatno shvatiti šta znači pravi problem i nemogućnost da uradite ono što ste planirali. Nemojte biti  tvrdoglavi, pokušajte da unesete promene u planovima u hodu. Loša komunikacija sa partnerom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas su mogući finansijski gubici, pa ako radite sa novcem, povedite više računa, da vam se ne bi provukla nezgodna greška. Komunikacija u poslovnom segmentu je loša. Pobegnite od problema u naručje voljene osobe, emotivno ste u potpunosti dobro…

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Prihvatite da je ovo loš i napet dan u poslovnom segmentu. Ne možete ga ulepšati time što ćete biti nervozni i svađati se, ali možete nešto uraditi time što ćete se posvetiti onim poslovima koji su vam prioritet. Oprez sa voljenom osobom, jer možete napraviti svađu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dosta toga vas danas nervira, iritira i ide vam na živce, ali ako pogledate realno – vaši se planovi odvijaju dosta solidno. Zato nervozu potisnite negde u stranu i potrudite se da se bacite na obaveze, jer možete postići mnogo više od planiranog. Dobar kontakt sa voljenom osobom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

E sada zaista više ne možete da se pravite da ste gluvi i nemi u nekim situacijama. Koliko god ste se u prethodnom periodu uzdržavali, sada više nećete. Spremni ste da ospete paljbu iz svih oružja na neke osobe i sigurno je da će one biti zbunjeni vašim ponašanjem.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neki vam je poslić ili mogućnost za zaradu, došao potpuno neočekivano, ali niste sigurni da li ćete moći i to da uvrstite u pretrpan raspored za danas. Možda i možete, ako se zaista potrudite, a ove novce svakako ne bi trebalo preskočiti. Strasti i varnice u odnosu sa voljenom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Možda vi imate drugačije planove, ali nadređena osoba vam je dala zadatak i ljutili se ili ne ljutili, moraćete da ga ispunite. Savet je da vaše gunđanje zadržite za sebe i da se ne inatite sa onima od kojih poslovno zavisite. Svađa sa partnerom oko novca ili planiranih izlazaka.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.