dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 04.02.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Odličan dan za pokretanje na polju posla jer ste motivisani. Komunikacija I dogovori idu glatko I bićete više nego zadovoljni svojim rezultatima. Osoba koja vam se dopada se pokrenula prema vama I nagoveštava vam mogućnost susreta.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Pozitivan impuls I inspiracija. Neke stvari ste raščistili I ostavili iza sebe I spremni ste da se na pravi način posvetite onome što dolazi. Želeli biste da pojačate komunikaciju sa jednom osobom, ali ona vam za sada ne uzvraća istom merom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Bilo šta da planirate da započnete može imati dati rezultate I uspeh. Dosta povoljan dan ne samo za posao, već I za finansijski segment ali I za emocije. Opuštenije se prepuštate komunikaciji sa jednom osobom. Flertovanje.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Jedan od poslovnih saradnika ili kolega danas vam baš i nije po volji. Ali, pošto vam je ova osoba neophodna za dalji rad, pokušaćete da ne izazivate rasprave. Bićete zvanični ali posvećeni poslu. Emotivno – preosetljivi ste.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Pravi dogovori danas dolaze do vas. Možete ugovoriti novu saradnju ili sa starim saradnicima poboljšati komunikaciju. Primećujete da je emotivni partner nešto naduren, ali trenutno nemate vremena da se bakćete oko toga.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Isplivali ste iz nekih neugodnih situacija i sada vodite računa o tome kako ćete dalje. Pravi je momenat da napravite neke promene. Budite organizovaniji, na primer. Dobra komunikacija sa emotivnim partnerom, mada ste malo odsutni.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Napravili ste kompromisno rešenje sa saradnikom i tenzija u vama se polako smiruje. Važno je da se ne zanesete preterano, imate još mnogo posla koji čeka na vas. U emotivnom delu ste sigurni i spremni da neke stvari oprostite.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas je moguć priliv finansijskih sredstava. Koliko se ovome radujete, toliko ste svesni da će novac samo proći kroz vaše ruke. Suviše ste zaglibljeni u finanasijskim obavezama i ne smete da se opuštate. Odnos sa voljenom osobom vrlo intenzivan.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ne prijaju vam neki zahtevi saradnika, ali ste prinuđeni da ih ispunite i prilagodite se. Doduše, i vi ste bili neodgovorni po nekim pitanjima i sada zbog toga ispaštate. Primećujete neke stvari kod emotivnog partnera, ali ne reagujete za sada.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Moguće je da previše očekujete, pa nemojte biti razočarani ako obećanja budu polovično ispunjena. Doduše, ni ovo vas neće sprečiti da budete i dalje aktivni i optimistični. Dobro raspoloženje prenesite u emotivne relacije.  

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Nečije informacije mogu trenutno da vas onespokoje ili zakoče u poslu. No, ne mora da znači da je ovo automatski loše. Nema razloga da se prema nekome ko vam je simpatičan postavljate distancirano kada vidi da ste zainteresovani.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

U boljem ste i podsticajnijem raspoloženju i spremniji da se suočite sa odlukama koje morate doneti, a tiču se poslovnog segmenta. Vaše ideje danas mogu naći put do zainteresovanih, pa ne oklevajte da ih plasirate. Emotivni segment je više nego dobar.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.