dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 04.03.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dosta lako uspevate da rešite jednu situaciju u poslovnom segmentu, iako ste smatrali da ćete imati većih prepreka ili nelagodnosti. Impulsivniji ste nego inače i u emotivnom segmentu možete reći više nego što bi trebalo, bilo da tek osvajate nekog ili u komunikaciji sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Unutrašnji nemir i impuls da koliko odmah neke stvari završite samo vam može napraviti problem. Povucite ručnu kočnicu, smirite se i razmislite, pa tek onda delujte. Sa emotivnim partnerom ovo može biti dan ispunjen velikim strastima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Sve vas danas gura na pokret, na dejstvo, na akciju. Možda vama sada baš i nije do nekog velikog angažovanja, ali nemojte propustiti prilike koje vam se nude. Trudite se da voljenoj osobi pokažete da vam je stalo do nje i da ispravite neke svoje propuste.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dosta posla od ranih jutarnjih časova i sigurno je da ćete povremeno juriti kao muva bez glave. Potrebno je da se aktivirate što pre, jer će tempo dešavanja biti prilično jak. Ako očekujete susret sa simpatijom, on može biti vrlo intenzivan. Dobar provod i zabava.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vaši su planovi dobri, ali realizacija vam je malo konfuzna, pa nemojte da pogubite konce dešavanja. Neočekivano odlaganje novčanog priliva na koji ste računali. Veliki emotivni zanos prema jednoj osobi – pokrenuli ste se i nemate nameru da stanete.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Prilično ste umorni i bezvoljni, ali obaveze ne pitaju kako vam je, već se od vas očekuje da ih završite na vreme. Neke osobe vas smaraju i nerviraju i najradije biste se sklonili od njih. Ako ste u flertovanju sa jednom osobom, danas može doći do realizacije.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Sve je krenulo da se odvija baš na onaj način koji ste vi zamislili, da bi u poslednjem momentu došlo do neočekivanih promena ili situacija koje vas teraju da menjate planove. Pokušavate da porazgovarate sa voljenom osobom, ali se to očas posla može pretvoriti u raspravu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Sa svih strana su vas pritisle obaveze i čini vam se da više ne možete da se borite sa tempom dešavanja i sa kratkim rokovima. Bićete vrlo nervozni i nespremni na kompromis, a tako ćete se postaviti i u kontaktu sa voljenom osobom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Svesni ste da je dogovor ili saradnja koju ste pokrenuli prilično dobra, ali imate nekih primedbi, koje ćete ipak ostaviti za kasnije. Osećate pritisak od strane nadređenih i to vam se ni malo ne dopada. Sa emotivnim partnerom je potrebno malo truda da bi sve funkcionisalo kako treba.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Vaša je energija dosta jaka, ali je možda usmeravate na pogrešnu stranu. Izbegavate neke obaveze koje su vam važne, a onim nebitnima posvećujete svoju pažnju. Donekle ste zadovoljni kontaktom sa osobom koja vam se dopada, mada vas promene u njenom raspoloženju zbunjuju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Bićete jako poslovno aktivni, jer vam količina obaveza ne dozvoljava da predahnete. Ipak, neke situacije ne vidite na pravi način i možda je bolje da u dogovorima budete obazriviji. Pokušavate da inicirate susret sa osobom koja vam se dopada, ali se javljaju neočekivane prepreke.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Vaš nastup u poslovnom segmentu može zbunjivati saradnike, pa se potrudite da budete jasniji, posebno kada su dogovori u pitanju. Dosta obaveza koje će vam unositi nervozu. Emotivni partner ponavlja neke situacije koje vam se ne dopadaju.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 27.02.2020.