dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 04.03.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dan donosi lepu I aktivnu energiju, pa je pravi trenutak da pokrenete sve ono što vam je važno. Kao što ovo važi za poslovni, tako važi I za emotivni segment. Danas se mogu napraviti neki značajni koraci. Lepi momenti sa partnerom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Raspoloženje će biti tokom celog dana veoma dobro. Trebali biste da iskoristite pozitivne uticaje koje ovaj dan donosi i da napravite promene koje želite, bilo da se one vezuju za poslovni ili emotivni segment. Usluge od prijatelja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Imate podršku, bilo od strane kolega, prijatelja ili osoba koje su vam važne. Oni vas mogu svojom inicijativom pogurati ka rešenju situacija koje su vam bitne. Fini kontakti sa suprotnim polom.  Zauzeti – aktivniji odnos sa partnerom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Pozitivna dešavanja vezana za poslovni segment. Imate osećaj da ste konačno pokrenuli nešto što je bilo zakočeno i što vam je zadavalo glavobolju. Emotivno – raspoloženi ste i odnos sa voljenom osobom funkcioniše bez ikakvih problema.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Iako još uvek imate osećaj da ste zarobljeni u nekim situacijama kojima ne nazirete rešenja, danas ćete uspeti da prevaziđete najveću prepreku ili da dobijete informaciju koja vam je izuzetno bitna. Emotivno – trenutak za kontakt sa simpatijom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Nečija usluga ili pomoć otvara vam mogućnost da rešite poslovnu situaciju koja vas je opterećivala. Danas se možete osloniti na druge. Emotivno – dobro raspoloženje i pozitivna energija u kontaktu sa suprotnim polom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Tokom ovog dana niste u mogućnosti da postignete sve ono što želite, premalo je vremena za sve. To ne znači da ćete se osećati loše, naprotiv. Ali – nećete se opterećivati onim što ne možete da postignete. Dobra komunikacija i lepi momenti sa partnerom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Pokrenuli ste važna poslovna pitanja i nadate se pozitivnim rešenjima. Takođe, dan povoljan za sve ono što je vezano za finansije – bilo da rešavate zaostalu obavezu, bilo za zaradu. Trenutno ste u skladu sa emotivnim partnerom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dan dobar za kreativnost, ideje. Takođe – odlični momenti da otpočnete razgovore koji vas mogu odvesti u pravcu dobrog dogovora ili novog poslovnog angažmana. Divni kontakti sa suprotnim polom, raspoloženi ste i srećni.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dan koji je povoljan za vaše finansije i u kojem možete ostvariti priliv koji niste očekivali. Povoljno je i da rešite zaostalu obavezu ili da se dogovorite oko prolongiranja plaćanja. Sa suprotnim polom imate dobru komunikaciju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Tokom ovog dana osećaćete se izuzetno dobro i ovo fino raspoloženje iskoristite da završite obaveze koje vam već izvesno vreme stoje nad glavom. Komunikacija sa onima koje volite je korektna, a mogu se pojaviti i novi udvarači….

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Možda ste i dalje opterećeni nekim situacijama, ali to se na vama neće primećivati. Oni oko vas videće samo dobro raspoloženje I pozitivnu energiju. Odgovore na vaše nedoumice daće vam samo vreme. Lepi kontakti sa onima koje volite.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.