dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 04.03.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Vi se  danas baš i nećete naodmarati, jer obaveze zovu sa svih strana…U emotivnom segmentu – možete vrlo dobro  funkcionisati sa partnerom po nekim pitanjima koja vas oboje interesuju ili praviti zajedničke planove. Slobodni – flert.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Niste baš u nekom elanu za posao, pogotovo ako su obaveze koje vas iritiraju na dnevnom redu. Potrudite se da sve što imate obavite u prepodnevnim satima, jer već nakon tog vremena sve vas vuče na neku drugu stranu, ka druženju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Potrebno vam je da se malo rasteretite od obaveza I da se opustite, pa ćete na svaki mogući način gledati da danas izvrdate sve ono što je vezano za posao. U suštini, sada bi vam najviše prijala domaća, porodična atmosfera.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Pohitajte da sve što imate da obavite od posla I završite u prepodnevnim satima, jer već nakon tog vremena ulazite u period kada ćete biti previše umorni I nećete moći da se fokusirate I skoncentrišete. Moguće je da ćete odložiti sve dogovore.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Obaveze koje morate da završite su sitne I one vam neće oduzeti mnogo vremena, tako da ćete veći deo dana imati samo za sebe I svoje potrebe. Savet je da sa nekim iz kruga prijatelja odete u kafić, kupovinu ili na večeru. Sa voljenom osobom – strast.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ovaj dan vam uglavnom donosi bolje raspoloženje, ali I veću potrebu da se posvetite sitnim, ali važnim detaljima I situacijama u poslovnom segmentu. Popodne I veče mogu biti neuobičajeno romantični, ako se vi I partner samo malo potrudite.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Verujem da bi vam najradije prijalo da sve obaveze ostavite za sobom I da se dobro odmorite, ali neke situacije vam neće dati mira I moraćete da im posvetite pažnju. Nešto ste statični I kad je voljena osoba u pitanju, neraspoloženi za susret.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Zaista se lepe šanse mogu ukazati Škorpijama vezano za posao. Može vas iznenaditi poziv osobe sa kojom ste ranije sarađivali, a koja je I sada voljna da vas angažuje. U emotivnom životu danas će se sve svoditi na kontakte sa prijateljima.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dan će proleteti, a da nećete ni biti svesni gde ste izgubili vreme. Mnogo kontakata i razgovora, ali je teško da će bilo koji od njih dati konkretnije rezultate. Osećate pritisak od strane partnera ili iz kruga porodice. Više će vam odgovarati da se povučete.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

I dalje ste u procesu prikupljanja informacija, jurenju razgovora i sastanaka sa saradnicima. Moguć je kontakt sa osobom sa kojom već odavno pokušavate da pokrenete saradnju. U emotivnom segmentu – mnogo priče, ali malo dešavanja.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Bilo bi dobro da privedete kraju obaveze koje zaobilazite, jer ćete inače napraviti sebi problem. Osoba sa kojom ste u povremenom flertovanju inicira susret sa vama – možda baš i niste u fazonu za izlazak, ali bi bilo dobro da malo izađete iz kuće.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Jaki kontakti sa osobama sa kojima želite da pokrenete neku formu saradnje. Potrudite se da budete jasni i koncizni, jer stoji mogućnost da se vi i sagovornik ne razumete u potpunosti. Dan dobar za susret sa voljenom osobom – nežnost i romantika.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za čokoladnu mus tortu
Prethodni artikal
ČOKOLADNA MUS TORTA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.