dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 04.04.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Očekujte veliku inicijativu, dobru usklađenost u svemu vezanom za posao. Vaše raspoloženje je na nivou, usmereni ste na poslovni segment i na njegove bitne stavke. Prema voljenoj osobi danas možete biti posvećeni. Potrudite se da joj popravite raspoloženje.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Tokom ovog dana očekujte poboljšanje komunikacije sa onima koji su oko vas. Postoji nervoza zbog situacije oko posla, ali uspevate da se izborite sa njom. Između vas i partnera je više živosti i dobre energije. Neki od vas će biti raspoloženi za flert.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Tranzitna Venera danas ulazi u vaš znak, donoseći vam olakšanje I povoljne prilike. Dobar dan da razmislite o svojim planovima, odvojite bitno od nebitnog i krenete u realizaciju. Inspiriše vas jedna osoba i čini da se osećate dobro i podsticajno. Pokrenite se prema njoj.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Imate mogućnosti da uz nečiju pomoć ili uslugu, danas rešite jednu poslovnu situaciju ili problem. Dosta toga vam ide na ruku, samo pratite ono što se oko vas dešava. U emotivnom segmentu – potrebno vam je opuštanje i rasterećenje. Tenzija između partnera i vas se smirila.  

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Velika aktivnost i angažovanost tokom današnjeg dana. Pokrenite poslovne priče koje su vam bitne, čak iako su oni sa kojima se dogovarate suviše teški ili im je teško objasniti neke stvari….U emotivnom segmentu – sklad sa voljenom osobom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas je poslovni segment naglašen kao mesto gde možete napraviti preokrete i usmeriti situaciju ka svojim ciljevima. Postoji nervoza, ali možete je konstruktivno iskoristiti. Emotivno – dobar odnos sa partnerom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Neke situacije sa poslovnim partnerima privode se kraju, raščišćavaju se, ali je prisutna vaša velika inicijativa i angažovanost. Pomalo ste umorni od svega što se dešava, ali ne odustajete od svojih ciljeva. Kontakt sa osobom koja ne živi u vašem mestu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Neko posreduje ili vam omogućava da stupite u kontakt sa poslovnim partnerom koji vam je dosta važan. Iskoristite mogućnosti koje će vam se tokom ovog dana otvoriti, pa čak iako zbog toga morate da promenite svoje planove. U emotivnom segmentu – partner se otvara po nekim pitanjima.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ovaj dan pokrenuće inicijativu poslovnih saradnika prema vama. Nemojte biti iznenađeni ukoliko dobijete poslovnu ponudu ili predlog. Svakako razmotrite. U emotivnom segmentu – voljena osoba se trudi da vas oraspoloži i animira.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dan pred vama donosi dobre mogućnosti za komunikaciju i skladne odnose sa poslovnim partnerima, ali i kolegama. Ako ste sa nekima od njih imali bilo kakvih razmirica, danas to regulišite. U emotivnom segmentu – voljena osoba ume da vam priđe i ostvari pravu komunikaciju sa vama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Venera danas ulazi u vaše polje kreativnosti, zabave, ljubavi, olakšanih okolnosti. Pokrenite se u onim situacijama koje su vam bitne, bilo da se vezuju za poslovni, emotivni ili neki drugi segment. Uspeh će doći sa malo truda.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Pravi je trenutak da pokrenete neke priče koje su vam bitne, bilo da se one vezuju za poslovni ili emotivni segment. Naglašena želja za stabilnošću u odnosu sa voljenom osobom. Venera u polju doma I porodice doneće I u narednom periodu lepe trenutke sa onima koje volite.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Prethodni artikal
ĆUFTE U PARADAJZ SOSU

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 28.06.2020.