dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 04.05.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

I pored povremene težine koju vam ovaj dan donosi, ne bih rekla da ćete krajnjim rezultatima biti nezadovoljni. Jako razmišljanje o bivšem emotivnom partneru I tokom ovog dana možete pokušati da ostvarite kontakt sa njim.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas ste posvećeni obavezama, kontaktima sa saradnicima. Rasterećenje vam dolazi u drugom delu dana, kao I mogućnost finansijskog priliva. Preko prijatelja ili izlazaka danas je moguće pokrenuti jedno zaista lepo poznanstvo.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Situacije u poslovnom segmentu su vas pomalo umorile i mada ćete se truditi da se fokusirate na ono što je potrebno uraditi, mogući su propusti sa vaše strane. Osobi koja vam se duže vreme dopada konačno šaljete neki signal, poruku, poziv.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

 Iskoristite ovaj dan da odradite ono što ste propustili. Uspećete da pronađete način da rešite zahtevnije obaveze. Ako želite da produbite jedno poznanstvo – pravi je trenutak da se aktivirate. Neko vam vrlo suptilno pokazuje koliko je zainteresovan za vas.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Povučeni ste, okrenuti sebi i svojim mislima. U drugom delu radnog dana bolje ćete funkcionisati, a I neke okolnosti će se okrenuti u vašu korist. Izlazak I kontakti sa prijateljima donose vam dobro raspoloženje I opuštenost. 

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas će vam ići od ruke I komplikovaniji I zahtevniji zadaci. Imate dovoljno fokusiranosti, hladnu glavu I dobro razmišljanje. U emotivnim relacijama danas je dobar trenutak za dogovore i usaglašavanje sa partnerom. Lako možete rešiti bitna pitanja.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

 Možda u ovom trenutku zahtevate previše od sebe. Ne budite samokritični. Realno gledano – pravite dobre dogovore I uklapate se sa drugima. Komunikacija sa simpatijom je vrlo intenzivna, I donosi vam veliko zadovoljstvo.  

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Saradnici sa kojima ste imali neslaganja, sada su spremni za kompromis i dogovor. Imate veliku podršku od autoriteta I nadređenih. Odličan dan za ljubav – pokažite partneru koliko vam je stalo do njega. Obradujte ga nekim romantičnim gestom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Za rešavanje bitnih obaveza ostavite drugi deo dana, jer ćete biti fokusiraniji I bolje ćete razmišljati. Vaše se raspoloženje popravlja. Sa emotivnim partnerom ćete danas ostvariti odličnu komunikaciju – rešićete nešto što vas je odavno mučilo.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Kada pravite dogovore bilo koje vrste, potrudite se da budete jasni I konkretni. Neko može pokušati da vas izmanipuliše, nemojte to dozvoliti. U razgovorima sa voljenom osobom kod oboje se može provlačiti nesigurnost I sumnja.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neke se situacije na lak način pokreću I rešavaju, bolje od vaših očekivanja. Odličan dan je pred vama, a neki od vas mogu dobiti i pohvalu ili podršku od strane nadređenog. Odavno želite da čujete neke reči od voljene osobe ili simpatije – danas se to može dogoditi.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ceo dan je ispunjen dobrim okolnostima i pozitivnim prilikama. Lako ćete završiti obaveze, a sada možete pokrenuti i nove poslovne priče. Romantičniji ste nego inače, emocije su vas uzdrmale i želećete da voljenoj osobi pružite divne momente.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.