dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 04.06.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Sve u poslovnom segmentu funkcioniše stabilno. Šta više, postoji mogućnost i za neke finansijske prilive ili zaradu kroz lične poslove. Izađite sa prijateljima, danas je dan novih poznanstava i velike energije na polju ljubavi.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Može biti neugodnih situacija i u poslovnom okruženju, ali i u odnosu sa partnerom. Baš iz tog razloga biće vam potrebna smirenost i mogućnost da hladne glave rešite stvari i „spustite loptu“, a to danas imate. Za sve se može naći rešenje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Promena planova u poslednjem trenutku. Sve što danas funkcioniše, funkcioniše na brzinu, koliko god vi pokušavali da budete mirni ili da se prilagodite okolnostima. Obavezno ugovorite izlazak sa prijateljima, mogućnosti novih poznanstava.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Razgovor sa nadređenim ili nekim ko vam je izuzetno poslovno važan, promeniće mnogo toga. Ne žurite sa odlukom ako niste u potpunosti sigurni u nju. Osećate privlačnost prema jednoj osobi sa kojom poslovno sarađujete.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

I vama su naglašene promene kroz polje planova i polje pozicije. Moguće je pokretanje značajnih dogovora, ali i vesti novom radnom mestu ili finansijskim beneficijama. Potrebna vam je veća smirenost u odnosu sa voljenom osobom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Mogućnost finansijskih dobitaka. Ako ulažete novac u nešto, potrudite se da to budu odmerene sume, ne rasipajte se. Ne zaboravite da se rizik ne isplati baš uvek. Tajni seksualni kontakt ili početak neobaveznog odnosa.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Otvaranje šansi kroz polje partnerstava. Promene će se odraziti na vašu poziciju, status, karijeru. Tokom ovog dana vama lično stoji blaga nervoza i svadljivost, ali ćete uspevati da se obuzdate. Sa partnerom obavezno izađite.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Očekivali ste da se neke stvari promene, ali se niste nadali da će se to desiti toliko brzo i tolikim intenzitetom. Bićete prilično zadovoljni. Provlače vam se kroz glavu misli o budućnosti sa voljenom osobom, pravite planove.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ako imate poslovnih obaveza, ili ćete ih iskulirati ili na brzinu odraditi. Ono što je vama bitno je vezano za emotivni plan, ali i za svaku vrstu provoda, uživanja. Podržana su i nova poznanstva kao i planovi za kraće putovanje.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas su kod vas moguća porodična slavlja, okupljanja sa bliskim ljudima i porodicom. Dan je dobar i u emotivnom segmentu jer vam može doneti lepo poznanstvo sa osobom koja će vas duhovitošću i individualnošću odmah osvojiti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Nešto će vas naterati na pokret. Ili će vam se otvoriti mogućnost za kraći put, koji bi mogao da bude isplativ, ili ćete sa dragim ljudima odlučiti da odete van grada. Šta god da je od ovoga, rezultat je dobar, a osećaj ispunjenosti će vas držati.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

I Ribe bi negde da otputuju, negde malo da se promuvaju, možda odu u šoping ili na kraći izlet. Malo ćete impulsivno trošiti novac, ali ste raspoloženi jer je finansijski segment stabilniji. Možete dosta srediti odnos sa voljenom osobom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.