dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 04.07.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Nesporazum ili nedoumica u razgovoru sa nadređenima. Sada ne možete raditi stvari na svoj način već se prilagoditi. Poziv za izlazak u popodnevnim satima koji ste već dugo očekivali, stiže u najnezgodnije vreme. Potrebno vam je da se opustite I odmorite.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Suviše ste nervozni I lako vas je podbosti. Ne dozvolite da kratko kancelarijsko prepucavanje preraste u dublji konflikt I razmimoilaženje sa nekim sa kim radite. Niste zadovoljni količinom pažnje koju dobijate od partnera. Smatrate da se u poslednje vreme povukao.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Našli ste se u centru zbivanja u poslovnom okruženju koja nisu lagana. Od vas se očekuje da podržite nekog sa čijim se mišljenjem baš I ne slažete. Partner će vam prebaciti da imate premalo vremena za njega. Potrudite se da ugovorite susret.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neka greška koju ste napravili u prethodnom periodu danas dolazi na dnevni red. Očekujte stres, nerviranje I užurbanost sve do popodnevnih sati. Podstaknuti ste jednom zanimljivom komunikacijom I radoznali da otkrijete u kom pravcu ovo može ići.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Neko može izneti primedbu na vas. Branićete svoje interese jer smatrate da je ovo prebacivanje bez osnova. Ipak, nećete uspeti da u potpunosti prikrijete svoje nezadovoljstvo I možete ga prebaciti u kontakt sa voljenom osobom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Iako ste svesni da ste napravili propuste, nećete preuzeti krivicu na sebe. Kao da vam je malo prepucavanja sa kolegama potrebno da biste izbacili negativnosti. Nije dobro vreme za emotivne kontakte jer ste sarkastični I zajedljivi.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Komentari nekog izuzetno vas nerviraju, pogotovo što ste svesni da je moguće da ste napravili grešku. No, nećete dozvoliti da se to na vama vidi već ćete braniti svoje stavove. U odnosu sa simpatijom ili voljenom osobom ne budite zajedljivi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Preskočite negativne impulse koji će se danas javljati. Ne reagujte na nečije provokacije jer ćete se samo uvući u bespotrebne sukobe I dokazivanja koja ničemu ne vode. Danas postoji razmimoilaženje u komunikaciji sa simpatijom ili voljenom osobom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Turbulentna dešavanja na poslu zaokupiće vašu pažnju. Niste vi direktno napravili problematiku, ali će ispasti da ćete jedan deo morati da odradite I ispravite. Još jedan dan koji ne nosi dobru energiju za bilo šta emotivno, pa je bolje veče provesti odmarajući se.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dosta nabusito raspoloženje, lako vas je podbosti I potaknuti na raspravu pa je teško da ćete dozvoliti da vam drugi sole pamet. Smatrate da stvari radite na pravi način. Nemojte da se postavljate isključivo I dominantno prema nekome ko vam je drag.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Zabrinuti ste u kom pravcu će se odvijati jedna situacija koju ste pokrenuli. Drugima neće biti jasno vaše povlačenje u sebe I manjak interesovanja za okruženje. Nosite pritajenu nervozu u sebi. Nećete biti raspoloženi u odnosu sa partnerom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Biće teško organizovati se. Kao da je sve u istom trenutku došlo na dnevni red I povremeno ćete morati da zastanete da biste povratili koncentraciju. Neko vas izaziva I provocira. Ne reagujte. Susret sa voljenom osobom doneće vam opuštanje.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.