The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ovaj dan je kao stvoren za uživanje i bojim se da nećete u posebnoj meri biti posvećeni poslovnom segmentu. Ono što vas danas okupira je zabava i provod, moguće je da imate dogovor u poslepodnevnim satima o kojem razmišljate i zbog kojeg vas posao ni malo ne interesuje.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Sa nestrpljenjem očekujete vesti ili informaciju. Možete se vi nervirati koliko god hoćete, na taj način nećete ubrzati dešavanja. Obavite par poslovnih razgovora, možete dogovoriti neke sastanke za par narednih dana. U emotivnom segmentu smirenost i stabilnost.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Shvatićete kada radni dan bude prošao da zaista nije bilo potrebe da se nervirate oko sitnica i detalja za koje ste se bojali da nećete uspeti da ih ispravite na vreme. Danas imate dobru komunikaciju sa voljenom osobom, ali vam se povremeno provlače sumnje i preispitivanja njenih postupaka.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Jedna zbunjujuća situacija u poslovnom okruženju može vam uneti veliku nervozu. Nemojte dozvoliti da vas ovo optereti u toj meri da vas blokira u obavljanju redovnih poslovnih obaveza. Suviše ste opterećeni partnerovom vernošću i možete ga više puta tokom dana proveravati...

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vama je danas odlično – dogovori teku bez ikakvih problema, završavate svoje poslovne obaveze na vreme i unapred se radujete završetku još jednog uspešnog radnog dana. Tokom popodneva vas očekuje jedan izuzetan susret, moguće je da je u pitanju novo poznanstvo i osoba koja će vas oduševiti.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Imate osećaj da vam danas vreme klizi iz ruku i da ništa nećete uspeti da završite u roku. Ako se budete nervirali, samo ćete sebe dodatno usporiti, zato poslušajte savet – samo mirno i polako! Komunikacija sa partnerom će se popravljati kako dan bude odmicao.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

U poslednjem trenutku ćete se setiti da neke poslovne obaveze niste završili, a onda ćete jurnuti. Pokušavate da završite više stvari odjednom, što je odličan teren za greške i propuste. Zadovoljni ste što ste uspeli da ugovorite sastanak sa osobom koja vam se dopada.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas ste pomalo umorni i bez energije. Na sve ovo – nadređena osoba je baš sada našla da vam natovari na vrat neku poslovnu obavezu koja vam se ni malo ne dopada. U emotivnom segmentu osećate se distancirano od voljene osobe, iako nema pravog razloga za takva razmišljanja.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Iako je početkom radnog dana izgledalo da će sve ići kako treba i da ćete sa lakoćom završiti poslovne obaveze, na kraju ćete biti toliko umorni i iscrpljeni da ćete jedva čekati da odete kući. Moguće je da nećete uspeti da ispoštujete dogovor sa emotivnim partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Nemojte dozvoliti da vam zabrinutost zbog situacija u poslovnom segmentu pokvari današnji dan. Opustite se i prionite na posao – videćete da će se stvari lako raščistiti. Osećate potrebnu stabilnost i smatrate da je vreme za ozbiljnije razgovore sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Početkom radnog dana ćete smatrati da nemate dovoljno vremena da završite sve poslovne obaveze. Ipak, i sami ćete primetiti da će se sve nekako nameštati u vašu korist. Imaćete dovoljno prostora da odradite sve ono što je neophodno. Lepi trenuci sa partnerom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Vrlo ozbiljno shvatate zadatak koji vam je nadređeni poverio. Ipak, smatram da se previše opterećujete  sitnicama, koje će vas samo usporiti u obavljanju ovog posla. Ako ste slobodni, danas postoji ogromna šansa da upoznate nekog zaista zanimljivog!

 

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: