The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

U prilično ste dobrom raspoloženju – komunikativni ste, duhoviti, lako ostavljate utisak na sagovornika. Daćete sve od sebe da napravite jedan vama važan dogovor. Odličan dan za kontakt sa suprotnim polom. Izađite sa voljenom osobom ili ako ste solo – sa prijateljima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dosta očekujete od kontakta i razgovora sa nekim i u početnoj fazi izgledaće kao da ćete lako doći do dogovora. Stvari se kasnije mogu nešto iskomplikovati.  Zainteresovani ste za  osobu koja vas ili ne primećuje ili  slabo odgovara na vaše pokušaje komunikacije.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Rasterećeni ste, jer ste uspeli da izađete na kraj sa dosta komplikovanom obavezom. Pre odlaska kući, proverite još jednom ono što ste tokom dana uradili. Moguće su greške. Osoba koja vam se dopada tvrdi da hoće da bude samo prijatelj sa vama. Ovo je igra, ne nervirajte se.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Potrebno je da nađete rešenje za problem koji vas već duže vreme okupira, što konstantno odlažete jer vam je iz nekog razloga cela situacija neprijatna. U komunikaciji sa osobom koja vam se dopada ste vrlo samopouzdani, duhoviti i lako ćete je osvojiti svojim simpatičnim pristupom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ne znate ni sami da li da budete zadovoljni razgovorom ili sastankom koji ste obavili tokom današnjeg dana. Niste sigurni da li ste ostavili pozitivan utisak na drugu stranu. Emotivni partner vam prebacuje za neke situacije za koje realno gledano, i sami znate da ste krivi.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dosta toga vam je nejasno po pitanju jedne poslovne situacije, ali se nadate da ćete uspeti da nađete pravo rešenje. Saradnja sa kolegama danas je nešto zahtevnija, povremeno nervoza i tenzija. Emotivni partner je u velikoj gužvi i verovatno će ili kasniti na sastanak ili ga u potpunosti odložiti.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nadate se da ste dobili prave informacije od strane nadređene osobe, mada vam ono što ste čuli donekle komplikuje situaciju sa jednim saradnikom.  Pokušavate da nekome stavite do znanja da ste zainteresovani, i to radite vrlo suptilno i šarmantno.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Neke lakše obaveze završite tokom prepodneva, a za kasnije ostavite ono što vam je komplikovano. U prvom delu dana ste malo bezvoljni i biće vam potrebno više vremena da budete u „radnom fazonu“. Razmišljate o nekoj partnerovoj primedbi i pokušavate da odredite da li je u pravu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dosta ste organizovani tokom današnjeg dana i možete uraditi više od onoga što ste planirali. Kad završite dnevne obaveze, posvetite se onome što ste propustili u prethodnom periodu. U večernjim satima stoji kontakt sa emotivnim partnerom, ali ste vi pomalo iscrpljeni i neaktivni.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas bi sa realizacijom mogla otpočeti saradnja koju ste ugovorili u prethodnom periodu. Na samom početku biće potrebno više usaglašavanja. Stoji mogućnosti i grešaka. Dobar momenat da se  aktivirate prema nekome ko vam je simpatičan i privlačan.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neko od kolega će vam  u toku dana priteći u pomoć baš onda kada vam to bude najpotrebnije. Imate korektan odnos sa ljudima sa kojima radite, ali i sa poslovnim partnerima. Pravo je vreme da pokrenete pitanja koja su vam bitna u vašoj emotivnoj priči.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Trudite se da se posvetite svojim poslovnim obavezama, ali ne možete a da ne primetite da vam neke stvari nikako ne idu od ruke. Moguće je da ste previše okupirani ličnim problemima, pa ne možete da se u potpunosti usredsredite na posao. To može biti i razmišljanje o emotivnom partneru.

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: