dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 04.11.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

 Niste sigurni koliko možete da verujete osobi koja se konstantno nudi da vam pomogne po nekim pitanjima. Smatrate da kod nje postoji izvesna forma manipulativnosti. Slobodno računajte da će vas emotivni partner danas žestoko iznervirati.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Osobama sa kojima ste u kontaktu se dopada vaš način razmišljanja i ideje. Moguće je da vam čak bude predložena saradnja. Emotivni partner pokušava da vas podseti na dogovor, ali vi uspešno izbegavate da mu izađete u susret.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Biće užurbano, ali prilično veselo na poslu pa će vam biti lakše da odradite dosadne obaveze. Mozak vam danas radi hitro, pa iskoristite ovaj trenutak da rešite problem koji vas muči. U kontaktu sa suprotnim polom pokazujete vedrinu i pričljivost.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas ćete morati da odradite neku obavezu koju već izvesno vreme odlažete. Došli ste do nekog krajnjeg roka i vreme je da se pokrenete. Danas dolazite u kontakt sa izuzetno zanimljivim ljudima koji u vama bude interesovanje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Iako to nije bila vaša namera, drugima danas u komunikaciji delujete prepotentno i arogantno. U suštini – to isto biste i vi mogli da kažete za njih. Slabe mogućnosti za dogovor. Voljena osoba će vam verovatno dosta toga zamerati danas.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ako niste stigli da odradite neku obavezu, budite sigurni da će vam se još isto toliko posla natovariti, pa ćete se odjednom naći u velikoj gužvi.  Od jutros kašnjenja, gužva, problemi sa tehničkim sredstvima, računarom, telefonom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Kod vas je danas sve užurbano. Međutim, i vi lično ste puni energije da vam prosto prija da funkcionišete u ovakvom tempu. Danas nešto lošiji odnosi sa nadređenima. U emotivnom delu osećate bliskost i potrebu za voljenom osobom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Današnji dan vam može biti naporan, a najviše će vam smetati što ćete teško postizati dogovor i usaglašavanje, čak i sa najbližim kolegama. S druge strane – nešto u ponašanju voljene osobe vam jako smeta i pripremate se da razgovarate sa njom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vama je lično ovo odličan dan za komunikaciju i možete se u velikoj meri angažovati oko nečega što vas već duže vreme zaokuplja. Iskoristite trenutak da pokrenete bitna pitanja. Poznanstvo koje će vam u potpunosti okupirati misli.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Moguće je da će neko svojim ponašanjem često prelaziti granicu i trebaće vam dosta strpljivosti i truda da ne budete izbačeni iz takta. Ni sa nadređenim osobama nećete imati skladnu komunikaciju. Jedna osoba vam privlači pažnju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neko vas nervira na sitno i koliko god vam smetale provokacije ove osobe, nećete dozvoliti da vam pokvari raspoloženje. Osoba koju ste od skora upoznali daje vam velike naznake da bi želela da vas upozna bolje.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Potrebno vam je da imate dobru komunikaciju sa osobama sa kojima neposredno sarađujete, ali izgleda mi da će to biti problematično. Spremite se da budete strpljivi. U susretu sa nekim ko vam je zanimljiv bićete duhoviti i raspoloženi.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.