dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 04.11.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Potrebno je da budete taktičniji u odnosima sa onima sa saradnicima. Vi ste u promenljivom raspoloženju i lako ćete reagovati na provokacije, ali i na propuste saradnika. Emotivno – napetost. Ne znate kako da se postavite prema partneru.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Iako ste vi spremni na svaku vrstu kompromisa i dogovora, ipak ćete teško izaći na kraj sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Moguće su dve ponude i biće teško odlučiti se kojoj da date prioritet. Teže usklađivanje sa voljenom osobom i pored vašeg truda.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

U poslovnom segmentu će biti napetih situacija, ali ćete se vi truditi da sačuvate mir i da ne upadnete u nervozu i ishitrenost. Ipak, neke osobe su suviše nedokazane čak i za vašu tolerantnost. U komunikaciji sa voljenom osobom može biti problema.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Moraćete da promenite planove i ono što ste zacrtali. Umešaće se ljudi ili situacije koje će vas skrenuti sa one trase koju ste planirali. Napet odnos sa kolegama. U emotivnom delu partner će insistirati na raščišćavanju nekih njemu bitnih situacija.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vrlo ste nervozni jer mnogo očekujete od nekih sastanaka ili dogovora, a nikako da saznate kakva je konačna odluka druge strane. Za vas lično je bolje da odgovor ne stigne danas….U ljubavnim relacijama će samo strast funkcionisati….sve ostalo je promenljivo.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Jedan deo problema uspevate da rešite, ali nemojte da se opuštate. Slobodno računajte da ćete tokom celog radnog dana morati da budete u velikoj meri posvećeni obavezama. Pokušavate da se prilagodite emotivnom partneru koji je nervozniji nego inače.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Prijaju vam lepe reči i pozitivna reakcije od strane šefova ili saradnika sa kojima ste dugo u kontaktu. U odličnom ste raspoloženju, što će se preneti i na popodnevne sate i odnos sa voljenom osobom. Druga strana će jedva dočekati vašu inicijativu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Uspevate da prikrijete i potisnete nervozu koja vas drma od dolaska na posao. Jako ste usmereni na obavezu od čijeg završetka vam dosta toga zavisi. Sa voljenom osobom morate biti taktičniji, nemojte je nervirati svojim izjavama.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Šta god da uradite i koliko god da se potrudite, nećete biti zadovoljni. Danas ste najveći kritičar sami sebi. U večernjim satima stoji ljubavna prilika ako ste sami. Obavezno pozovite nekoga ko vam je privlačan i zakažite izlazak, susret, kaficu.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Možda i sami shvatate da nema potrebe za toliku nervozu prema ljudima sa kojima radite, ali ne možete da se obuzdate. Verovatno će sa kolegama doći do bezrazložnih tenzija. U kontaktu sa emotivnim partnerom pokažite onu nežnu stranu ličnosti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Evidentno je da možete završiti više od onoga što ste planirali. No, takođe je primetno i da je prostor za greške i nesporazume otvoren, pa povedite računa. Svoju nervozu kontrolišite. Emotivnom partneru neće lako „sesti“ vaša promenljivost u raspoloženju.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Još jedan dan kada vam je lako da pokleknete pod teretom obaveza i uvučete se u jedno od svojih mračnih raspoloženja. Jedna osoba pokušava da vam se približi, ali vi kao da je ne primećujete. U suštini – suviše ste obuzeti sobom i svojim (ne)raspoloženjem.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

recept za jelo sa paprikom, graškom i kukuruzom
Sledeći artikal
ŠARENI LONAC

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.