dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 05.01.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dobar dan za jačanje poslovnog segmenta kroz kontakt I komunikaciju sa poslovnim partnerima. Ne sedite I ne čekajte da se stvari dese same od sebe. Izuzetno vam prijaju reči osobe koju ste od skora upoznali. Za sada vam odgovara u kom pravcu se priča razvija.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Drago vam je što neke situacije uspevate da raščistite I sredite na vreme, pa ćete veći deo dana provesti u dobrom I podsticajnom raspoloženju. U emotivnom segmentu ste uspeli da dođete do stabilnosti sa voljenom osobom, ali je ovo najviše odraz vaše upornosti.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Jedan rasterećujuć dan je pred vama. Ovo ne znači da problema neće biti, već da ćete vi mnogo uspešnije uspeti da ih savladavate. Osećate se podstaknuto I aktivno. Voljena osoba će vas obradovati nekim sitnim poklonom ili lepim rečima.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dobar I poslovni I emotivni dan je pred vama. Neke stvari ste uspeli da završite I osećate se rasterećeno I spremno da se posvetite novim obavezama. Pošto ste u prethodnim danima vi I partner imali izvesnih problema, danas ćete pokušati da se približite jedno drugom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Olakšane poslovne okolnosti I saradnje tokom dana. Osećate se više nego dobro, pa ćete biti blagonakloni čak I prema greškama saradnika. Ne želite da vam bilo šta pokvari raspoloženje. Zanimljiva osoba dolazi u vašu blizinu, prija vam konverzacija sa njom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Podrška od kolega postoji I mogli biste tokom ovog perioda završiti mnogo toga što ste već danima razvlači. Razmena dobrih ideja I podsticajni razgovori. Slična je situacija I u emotivnom segmentu, gde je lako popraviti odnose ili ostaviti dobar prvi utisak.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Želja za skladnim odnosima u poslovnom okruženju I rado ćete se upuštati u razmenu mišljenja sa kolegama. Iz svega ovoga se može izroditi I neka zanimljiva ideja o privatnom poslu. Jedna osoba izaziva kod vas radoznalost I želite da joj se približite.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Jako se dobro osećate jer ste raščistili poslovnu problematiku I sada sa elanom radite na svakodnevnim obavezama. Smirenost u emotivnim odnosima, obe strane žele da se neka napeta situacija sredi, pa vam predstoji susret koji bi mogao biti dobar.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas se lako snalazite u svim poslovnim situacijama, a I okolnosti se nameštaju u vašu korist. Moguće je da nova poslovna saradnja bude pokrenuta. Emotivnom partneru ste nešto obećali I sada pokušavate da završite sve na vreme, da biste to obećanje I ispoštovali.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Jedna odlična poslovna ponuda ili predlog bi mogli doći na dnevni red. Obavezno se ovome posvetite I dobro razmotrite, jer vredi. Strpljivi ste u ponašanju sa emotivnim partnerom, jer shvatate koliko je zauzet obavezama na sto strana.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neko vam može dati pravi podsticaj. Razgovor sa nekim iz vašeg okruženja probudio je zainteresovanost I kreativnost kod vas. Voleli biste da pokušate da  se uključite u ono što vam ova osoba predlaže. Dobar dan za emotivne susrete I razgovor sa simpatijom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Imate ciljeve koje ste zacrtali. Poslovi teku glatko, povremene sitnije probleme rešavaćete bukvalno u hodu I bez većih napora. Ukoliko ste u prethodnim danima pokvarili odnose sa voljenom osobom, danas se možete posvetiti izmirenju I rešavanju.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.