dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 05.01.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Uzburkan dan, pun turbulencija, ali i pozitivnih dešavanja. Dan kada ne možete biti mirni ni trenutka, jer vas situacije samo vuku s jednog mesta na drugo. Samo hladna glava je potrebna. Sve uspevate da stignete i završite na vreme. Emotivno – preosetljivost.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Iako ćete prionuti na obaveze sa puno volje, brzo će vam pažnju odvući dešavanja. Dosta ometanja, pa će biti teško završiti posao na vreme. Lako gubite energiju na sitnice koje su samo vama važne u ovom trenutku. Neočekivan, lep kontakt od jedne osobe.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Neplaniran trošak koji će učiniti da vam dan počne u lošijem raspoloženju. Ostatak dana ipak donosi mogućnost za neočekivane novčane prilive. U suštini, izgleda da će finansijske oscilacije obeležiti ovaj četvrtak.  Emotivno – mogućnost rasprava.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Odličan momenat da realizujete jedan poslovni dogovor, ali računajte da ćete morati usput da preskočite velike prepreke. Ceo dan će vam se voljena osoba motati po glavi i jedva ćete čekati popodnevne sate da provedete vreme zajedno.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Mnogo komunikacije, mnogo kretanja, mnogo dogovora. Iscrpljuje vas ovo pomalo, ali dobar rezultat će vam vratiti osmeh na lice. Popodne provedite u odmoru ili u nekoj opuštenoj varijanti sa voljenom osobom. Potrebno vam je to sada.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Vreme da se ozbiljno bacite na posao. Užurbanost i jurnjava vam svakako sledi, ali vam slede i neki dogovori koje niste očekivali da ćete uspeti da postignete. Lepi ljubavni momenti sa osobom koju volite. Opuštenost, razonoda, mnogo smeha.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dan je odličan za komunikaciju i dogovore, i jedina strana koja može ovo kočiti ste vi. Nemojte previše da razmišljate, da kalkulišete, da odmeravate – bacite se u akciju, jer uspeh je blizu. Ovo isto važi i za emotivne relacije, dan je dobar za pokretanje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Vi ste u odličnom raspoloženju, i sa lakoćom izlazite na kraj sa svim problemima. Ovo će vam i biti potrebno, jer saradnici bespotrebno zatežu neke situacije. Osećate veliku potrebu za voljenom osobom, ali je teško da će ona imati vremena za vas.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Spremni ste da balansirate i prilagođavate se ljudima oko sebe, ali nije takva situacija i sa druge strane i sa kolegama ćete naročito teško izlaziti na kraj. Neke odluke vezane za emotivnog partnera ćete morati da preispitate, jer shvatate da ne funkcionišu.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas imate pravu podršku i od saradnika i od kolega koji su vam bitni za obavljanje posla. U emotivnim relacijama imate osećaj da ste se sa voljenom osobom povezali na jači način nego do sada. Ovo naročito važi ako ste tek od skora u odnosu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Pred Vodolijama je lep i pokretan dan. Neke probleme ste brzo rešili, dobili ste informacije koje ste očekivali i dobro se osećate. Sada možete da se posvetite ljubavi, jer vam je odnos sa nekim postao jako bitan i želite da ga produbite što više.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Obradovaće vas kontakt i javljanje od strane poslovnog partnera sa kojim ste ranije imali dobru saradnju. Danas vas može iznenaditi i novčana isplata koju niste očekivali. Više posvećujete pažnje voljenoj osobi i ona vam na isti način i uzvraća.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.