dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 05.01.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas stvari u poslovnom segmentu polako dolaze na svoje mesto i uspećete da sredite ili zataškate neke napete situacije iz prethodnog perioda. Poslednji je trenutak da postavite neka pitanja u svojim emotivnim relacijama, nema više razloga da čekate i oklevate.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Imate šansu da na lak i brz način sredite probleme u poslovnom segmentu, ali će biti potrebno da smanjite tvrdoglavost i pristanete na neke uslove. Vaša inicijativa sada može jako pokrenuti situaciju sa osobom koja vam se dopada. Angažujte se odmah u prepodnevnim satima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Neko vam nudi uslugu koja vam bi vam jako pomogla da rešite jedan problem u poslovnom segmentu, ali vi niste sigurni da li da ovo prihvatite ili ne. Nemojte razmišljati previše, jer ponuda neće trajati večno. Bolje ste raspoloženi u odnosu sa voljenom osobom, širite pozitivnu energiju.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Shvatate da je došlo vreme da se na drugačiji način postavite i prema problemima, ali i prema ljudima u poslovnom okruženju. Neko očekuje da preuzmete  i deo njegovih obaveza, ovo iskulirajte. Emotivno ste se digli, bolji odnos sa partnerom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Da preterujete u nekim situacijama, to je više nego očigledno, ali da tokom današnjeg dana možete završiti mnogo više nego što se od vas očekuje – i to je jasno. Partner smatra da previše pričate, a premalo zaista i radite na poboljšanju vašeg odnosa.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

U prvom delu dana verovatno nećete znati „gde udarate“ od obaveza koje su vas okupirale sa svih strana. Samo mirno i polako, rešavajte jedno po jedno, drugi deo dana je bolji, a tada ćete imati i dovoljno dobrog raspoloženja i poleta za susret sa voljenom osobom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Previše očekujete od nekih ljudi i nije ni čudo što se posle razočarate. Obećanje koje vam je dato teško da će biti ispunjeno, ili će to biti delimično. Pređite preko ovoga, nema potrebe da se nervirate. Još uvek se niste oslobodili nekih sumnji kada je voljena osoba u pitanju…

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Iako ste još uvek dosta uznemireni dešavanjima iz prethodnog dana, ipak vidite da se situacija polako srećuje i stabilizuje. Nemojte se nervirati, opterećujete se oko nečega što ne možete promeniti. Napetost u komunikaciji sa voljenom osobom i dalje postoji..

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Imate još uvek neke svoje nedoumice i opterećujete se nekim potezima saradnika, ali ćete se truditi da ovo potisnete i okrenete se svojim obavezama. Partner trenutno pokušava da vas ubedi u svoju ljubav i vernost, ali vi i dalje sumnjate i nesigurni ste.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Situacija iz prethodnog dana još uvek će uticati na vas, ali stvari kreću ka stišavanju. Kolege se sklanjaju od vas, jer ne žele da dožive istu situaciju kao juče. Danas pokušajte da unesete raspoloženje i u svoje poslovno okruženje, ali i u kontakt sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neki privatni problemi usporavaju vas u obavljanju vaših svakodnevnih poslovnih obaveza, ali se trudite da ne utiču na vaš kvalitet rada. Nešto ste sporiji nego inače, pa ćete verovatno završavati stvari u poslednjem trenutku. Odlično raspoloženje i dobar kontakt sa voljenom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Imate osećaj da ste bez snage i energije, kao „izduvan balon“ i otaljavaćete svoje poslovne obaveze, nadajući se da oni oko vas neće primetiti da vam nije ni do čega. Neke reči voljene osobe i dalje vam odjekuju u ušima i ne možete da se pomirite sa trenutnom situacijom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA BOŽIĆNU ČESNICU
Prethodni artikal
BOŽIĆNA ČESNICA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.