dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 05.02.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ili je radna nedelja završena, ili vam je ostao još ovaj dan da odradite. Ako se nervirate, nemate razloga, budite zadovoljni što ste izgurali napornu sedmicu i posvetite se životnim radostima. Podsticajnu energiju bolje iskoristite kroz odnos sa partnerom ili druženje.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Bilo da danas radite ili ne – sve vezano za poslovni segment vam je svakako u mislima. Okupirani ste nekim dešavanjima ili odnosom sa šefovima – pokušavate da smireno sagledate situaciju. Dan intenzivnog kontakta sa partnerom.  

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Vi ste se prihvatili onoga što niste zbog manjka vremena završili u prethodnim danima. Sigurno je da ćete posle toga sa voljenom osobom ili sa prijateljem, kolegom iskoristiti ostatak ovog dana za neke opuštenije momente.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Pravo je vreme da napravite prvi korak, bez obzira na to da li je poslovna ili emotivna situacija u pitanju. Više ste nego inspirisani i dobro raspoloženi i ovo ćete preneti u komunikaciju sa osobom koja vam je bitna. Ovo može biti lep dan za vas.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ne možete da se pomirite sa trenutnim stanjem u poslovnom segmentu. Jako vas opterećuje što i pored svog truda neke stvari niste uspeli da završite i krivite sebe. Shvatite da trenutne okolnosti diktiraju tempo. Izađite sa partnerom ili društvom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Uspeli ste da dobijete priliku da ispravite grešku koju ste napravili u prethodnim danima. Osećate olakšanje jer ste bili zabrinuti zbog ovoga. Da napomenem, ovo može biti vezano i za poslovnu ali i za emotivnu tematiku.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ako ne budete mogli da izbegnete jednu obavezu vrlo je verovatno da ćete joj posvetiti minimum vremena, jer želite da budete na drugom mestu. Neki ljudi vas čekaju i vi imate spremljen dogovor i plan za izlazak. Dan za opuštanje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Najradije biste proveli vreme pored voljene osobe, ali čini mi se da ćete danas imati malo vremena za tako nešto. Verovatnije je da na vas čekaju obaveze – bilo poslovne, bilo one koje ćete morati da obavite vezano za porodični segment.  

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Svesni ste da neke stvari morate da promenite, ali vam nije jasno na koji način biste to trebali da uradite. Pokušavate da kontrolišete nešto što trenutno nije moguće kontrolisati. Pokušajte da se više opustite, najbolje pored voljene osobe ili prijatelja.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas je potrebno da budete prisutni na više strana i pitanje je kako ćete uspeti. Jednom članu porodice je neophodna vaša pomoć i  najverovatnije je da ćete se tu prvo usmeriti. Posle toga vam slede lični planovi, verovatno dogovor sa prijateljem.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Vaši planovi o izlasku mogu biti pokvareni, ne zbog toga što vi nećete naći vremena već zato što druga strana (partner ili prijatelj) neće biti u mogućnosti da se vidi sa vama. No, naći ćete vi već načine da utrošite vreme i opustite se.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Okupirani ste razmišljanjima. I sve bi bilo u redu da su to lepa i opuštena razmišljanja, ali vi ste verovatno okupirali svoje misli nekim teškim temama i brigama. Nemojte ovaj dan kvariti, odličan je trenutak da se vidite sa nekim dragim ljudima.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Prethodni artikal
NJOKA ĐUVEČ

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.