dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 05.03.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju kreativnosti, životne radosti, ljubavi. Pravi je momenat da odvojite vreme za uživanje I da budete sa ljudima koji vas ispunjavaju I donose vam osmeh na lice. Ovakvi trenuci su neophodni da biste se rasteretili I opustili.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ovaj dan iskoristite da provedete sa članovima svoje porodice, sa osobama koje su uvek tu za vas, isto kao I vi za njih. Očekujte lepu atmosferu i mnogobrojna dešavanja. U popodnevnim satima, napunite baterije nekom šetnjom i boravkom u prirodi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

U polju okoline, kratkih putovanja, pokreta, komunikacije, dogovora, danas se nalazi tranzitni Mesec. Potražite društvo, osobe za koje niste imali dovoljno vremena I posvetite im svoju pažnju. Dan je dobar i za kontakte i susrete sa suprotnim polom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

U vašem polju posla I novca, ličnih vrednosti nalazi se danas Mesec. Najviše ćete razmišljati o svojim planovima, posebno onima koji se vezuju za finansije. Ukoliko se otvori dovoljno vremena – danas bi bio i dobar trenutak za izlazak sa simpatijom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Tranzitni Mesec danas se nalazi u vašem znaku I polju ličnosti. Osećaćete pojačan optimizam, dobru energiju i raspoloženje. U drugom delu dana, naročito u večernjim satima možete biti emotivniji i nežniji nego inače.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas ste nešto povučeniji I nespremni za jače kontakte bilo sa emotivnim partnerom, bilo sa drugim osobama. Mnogo toga vam je na pameti i potrebno vam je da odvojite vreme za sebe, da se odmorite i razmislite.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Raspoloženi ste najviše za prisustvo I druženje sa prijateljima, jer se jedino sa njima u potpunosti razumete. Oni vam pomažu da zajedničkim snagama rešite neke nedoumice koje imate. Ukoliko ste u prilici – izađite sa njima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas ste najviše raspoloženi da odete I vidite se sa nekim osobama koje su vam prirasle srcu I za kojima čeznete. Da li su to prijatelji ili simpatija – to već samo vi znate. Osećate posebnu bliskost sa jednom osobom i spremni ste da joj se otvorite.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Tranzitni Mesec se nalazi u vašem polju planova, putovanja. Tokom ovog dana uspećete da se uskladite sa drugima I ostvarite ono što ste planirali. U popodnevnim satima biće vam potrebno više odmora. Usaglašavate se sa emotivnim partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Svoju pažnju ste najviše posvetili obavezama koje niste završili. Imate osećaj da vam je mnogo toga « nad glavom » i želite da danas ili napravite plan ili konkretno rešite bar neku od ovih situacija. Sa voljenom osobom – korektni odnosi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Tranzitni Mesec nalazi se u vašem polju partnerstava, pa ćete tokom ovog dana želeti da svo svoje vreme posvetite voljenoj osobi.  Kako dan bude odmicao – očekujte sve više poziva i predloga od strane prijatelja. Danas ste traženi na više strana.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas je vaše polje svakodnevice naglašeno Mesecom, pa je verovatno da ćete pažnju skrenuti na dom, na sitnije obaveze, spremanje ili sređivanje. Ako ostane vremena I volje, možete se sa partnerom ili prijateljem uputiti I ka kafiću ili restoranu.

 Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za čokoladnu mus tortu
Sledeći artikal
ČOKOLADNA MUS TORTA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.