dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 05.03.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ostavljate dobar utisak na one sa kojima danas dođete u kontakt. Vrlo ste angažovani i trudite se da se prilagodite. Može vam se činiti da neke stvari idu sporo, ali ste spremni da sačekate. U emotivnim relacijama danas možete biti kritizerski raspoloženi prema voljenoj osobi.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Osećate se vrlo stabilno, sigurni ste u sebe i u svoj nastup u poslovnom segmentu. Očekujete mnogo od jednog razgovora i spremni ste da se prilagodite sagovorniku. Uživaćete u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom. Ne želite da obraćate pažnju na neke sitnice…

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Nametnuli ste sebi jak tempo. Vidite da sve ono što radite daje rezultate, ali se već osećate prilično iscrpljeno i izmoreno. Moguće je da će vam mnogo više odgovarati da popodne i veče provedete povučeno, kod kuće. Sa voljenom osobom predstoje mirni, nežni momenti.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Vaše raspoloženje je dobro, imate osećaj za meru i za vreme u svemu što radite. Pravi je trenutak ako želite da zamolite za uslugu. Imate jake mogućnosti da pojačate komunikaciju sa poslovnim saradnikom koji vam je važan. Uživate u zanimljivim razgovorima sa jednom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

 Razmišljate o poslovnom predlogu koji ste dobili. Angažujete se oko obaveza sa kojima ste u zaostatku. Neki sitniji problemi sa papirologijom ili arhiviranjem dokumenata. Vidite da je neko jako zainteresovan za vas, ali niste u nekom posebnom raspoloženju za flertovanje.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Suviše žurite u dogovorima. Ne potencirajte, pustite da se stvari odvijaju svojim tokom. Ako možete, važne razgovore odložite za sutrašnji dan. Voljena osoba očekuje da se više aktivirate po nekim pitanjima koja su važna za oboje. Nemate razloga da ovo odugovlačite.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Imate svojih nedoumica, ali ste sigurni da ste na pravom putu po pitanjima koja su vam bitna. Ipak, ne dopada vam se što se neke stvari suviše prolongiraju. Potrebno je da budete strpljivi još uvek. Prepuštate organizaciju susreta i slobodnog vremena voljenoj osobi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Očekujete isplatu kojom biste pokrili tekuće obaveze, a dobijate informaciju da će isplata kojoj se nadate kasniti. Danas imate osećaj da okolnosti nisu na vašoj strani i da vas po svim pitanjima koja su vam važna koče. Nesigurnost kada je emotivni segment u pitanju.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Trudite se da funkcionišete u skladu sa okolnostima, ali vas non stop neki unutrašnji poriv tera da žurite i brzate. Izbrojte do deset pre nego što povučete ishitrene poteze. Nerazumevanje u emotivnim odnosima. Želite stabilnost, ali ona nekako izmiče…

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Iako tokom ovog dana nemate neke neprijatne situacije, nikako ne uspevate da sebe smirite i da se opustite. Imate osećaj da će vam u poslednjem momentu nešto pokvariti planove. Nemojte propustiti da pokrenete priču sa nekim ko vam je interesantan.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Iako vi ne volite da slušate tuđe savete, danas biste mogli da ovaj običaj promenite. Neki ljudi vam zaista mogu biti od pomoći ukoliko se nađete u zastoju ili u neizvesnosti šta da uradite. Osećate nervozu zbog potrebe da se pokrenete prema jednoj osobi. Čekajte pravi momenat.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Želite da pokrenete dosta važan razgovor sa nekim od nadređenih. Nemojte propustiti priliku da izložite svoje ideje ili da zamolite za uslugu. Nedostaje vam bliskost sa voljenom osobom, ali trenutno se ne pružaju prave mogućnosti da je i ostvarite.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.