dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 05.04.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Znam, mnogo vam je toga na pameti, mnogo toga biste trebali da odradite, ali suviše je lep dan da biste ga posvetili baš samo svojim obavezama. Eto vam sutra ponedeljka, pa krenite od tog dana…a ovaj dan ostavite za odmaranje, za opuštanje I relaksaciju.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Skoro pa savršen dan je pred vama. Nemojte da se obazirete ako neke osobe u vašoj blizini budu u smorene, pokušajte da ih oraspoložite, jer sada to možete. Ne dozvolite da vam pokvare ovako dobro raspoloženje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas baš želite da radite sve na neki svoj, lak i lepršav način – ali je malo verovatno da će vas oni oko vas razumeti i podržati. Sa članovima porodice, ukućanima danas se razmimoilazite po bilo kom pitanju i teško je ostvariti dogovor.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Tranzitni Mesec u polju pokreta, komunikacije – donosi vam tokom ovog dana živost I želju za akcijom. Ipak, nemojte se naljutiti ako neke osobe ne budu spremne da vam izađu u susret. Na kratko se možete oneraspoložiti zbog nečijeg odbijanja.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Tranzitni Mesec se nalazi u vašem polju ličnih vrednosti, pa bi bilo najbolje da ovaj dan iskoristite da biste dali sebi malo oduška I uživali u životu I nekim jednostavnim radostima. U kontaktu sa onima koje volite ili u opuštenom nedeljnom ručku.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Tranzitni Mesec u vašem polju ličnosti “traži” da budete aktivni, da se družite, da pričate, da se dogovarate. Ipak, neke svoje planove I želje moraćete da promenite. Kao da oni oko vas nisu na istim talasnim dužinama kao vi.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Pokušajte da se danas ne opterećujete nekim životnim situacijama koje trenutno ne možete promeniti. Ako upadnete u loša razmišljanja, pokušajte da skrenete misli na drugu stranu. Nađite zanimaciju ili popričajte sa osobama koje vam donose dobro raspoloženje.  

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju prijatelja, pa biste se najbolje proveli da odlučite da svoje vreme posvetite baš njima. Sigurno je da ćete se dobro zabaviti I opustiti, čak iako vas neko od njih na kratko iznervira ili vas “smori” svojim pridikovanjem.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Velika nedoumica tokom ovog dana – da li svoje vreme posvetiti porodici, članovima familije koji žele da budete u njihovoj blizini….ili pak posvetiti vreme samo sebi, dati sebi oduška, opustiti se. Mislim da ćete malo od tog mira koji vam je potreban danas postići….

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Nemojte da vaši planovi danas ostanu baš samo na planovima. Teško vam je da se pomerite, pa je moguće da od svega što ste želeli da uradite, na kraju nećete uraditi apsolutno ništa. Nemojte to dozvoliti. Suviše je lep dan pred vama da biste ga protraćili….

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Znate, neki put se može provesti dobro čak I ako su vaša finansijska sredstva ograničena. Najlepše životne radosti su besplatne – zato posvetite svoje vreme ljudima koji su vam bliski I sa prijateljima, članovima porodice ili partnerom uživajte u komunikaciji i zanimljivim dešavanjima…

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Emotivni partner bi jedno, vi biste drugo. Danas vam je baš teško da se usaglasite, da napravite neki dogovor. Pokušajte da igrate na varijantu kompromisa, mada moram priznati da će to biti teško izvodljivo. Nemojte se oboje duriti i tvrdoglaviti.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Sledeći artikal
ĆUFTE U PARADAJZ SOSU

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 22.10.2020.